| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
R()B3R7 Iesean 101%
Membru Senior

Data înscrierii: 02/Mar/2007 Mesaje: 1731 Locație: Tribuna B
|
Trimis: Vin Noi 30, 2007 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| marius85 a scris: | Cica muncitorii care lucrau la construirea stadioanelor sunt in greva , si astfel exista riscul ca sa nu fie gata la termen. Daca situatia nu se rezolva pana in primele luini ale anului viitor , FIFA poate hotara mutarea organizarii in alta tara. In caz ca se va intampla asa , favoritele sunt SUA , Spania si Germania , care au infrastructura necesara si pot organiza turneul final in orice moment. | iar Germania???SUA? in Spania ar fi ceva,mai bine pentru noi!!  _________________ Aici e ROMANIA NU RRomania!
 |
|
| Sus |
|
 |
marius85
Membru Senior

Data înscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 3461 Locație: Peluza A
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| R()B3R7 a scris: | | marius85 a scris: | Cica muncitorii care lucrau la construirea stadioanelor sunt in greva , si astfel exista riscul ca sa nu fie gata la termen. Daca situatia nu se rezolva pana in primele luini ale anului viitor , FIFA poate hotara mutarea organizarii in alta tara. In caz ca se va intampla asa , favoritele sunt SUA , Spania si Germania , care au infrastructura necesara si pot organiza turneul final in orice moment. | iar Germania???SUA? in Spania ar fi ceva,mai bine pentru noi!!  |
Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa ramana in Africa de Sud , daca s-ar modifica gazda atat de tarziu se creaze un precedent periculos. |
|
| Sus |
|
 |
ghettou__dacia
Membru Senior

Data înscrierii: 01/Mar/2007 Mesaje: 4132 Locație: Centrul Cultural Dacia
|
Trimis: Vin Dec 04, 2009 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
AstĂŁzi s-a decis componenĂŸa celor opt grupe ale Campionatului Mondial de Fotbal din 2010, ce va avea loc Ăźn Africa de Sud. DacĂŁ precedentele ediĂŸii ne-au obiÂșnuit cu cel puĂŸin o "grupĂŁ a morĂŸii", de aceastĂŁ datĂŁ vom fi nevoiĂŸi sĂŁ aÂșteptĂŁm fazele finale ale competiĂŸiei pentru a urmĂŁri ciocniri Ăźntre granzii fotbalului mondial. Gazda competiĂŸiei, Africa de Sud, a fost repartizatĂŁ Ăźn probabil cea mai echilibratĂŁ grupĂŁ, Ăźn timp ce Anglia, Spania Âși Italia se pot condisera norocoase dupĂŁ tragerea la sorĂŸi. Cel mai tare duel din faza grupelor se preconizeazĂŁ a fi ĂźntĂąlnirea Brazilia - Portugalia, din Grupa G. Aici, Coasta de FildeÂș pare capabilĂŁ sĂŁ le punĂŁ probleme celor douĂŁ formaĂŸii Ăźn lupta pentru calificare.
Grupa A
1.Africa de Sud
2. Mexic
3. Uruguay
4. FranĂŸa
Grupa B
1.Argentina
2. Nigeria
3. Coreea de Sud
4. Grecia
Grupa C
1. Anglia
2. SUA
3.Algeria
4. Slovenia
Grupa D
1.Germania
2. Australia
3. Serbia
4. Ghana
Grupa E
1.Olanda
2. Danemarca
3. Japonia
4. Camerun
Grupa F
1. Italia
2. Paraguay
3. Noua ZeelandĂŁ
4. Slovacia
Grupa G
1. Brazilia
2. Coreea de Nord
3. Coasta de FildeÂș
4. Portugalia
Grupa H
1. Spania
2. ElveĂŸia
3. Honduras
4. Chile
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/cm-2010-africa-de-sud/vezi-aici-grupele-si-programul-la-cm-2010-ce-echipe-ajung-in-optimi-5153972
Un alt turneu final pe care-l vom urmari oarecum dezinteresati...
Multumim frumos, ratatilor !!!...  _________________ “Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra, poate fi considerat inventatorul civilizatiei.” (Freud) |
|
| Sus |
|
 |
urican
Membru Junior

Data înscrierii: 08/Mar/2007 Mesaje: 128 Locație: tribuna B sectorul 5
|
Trimis: Mar Mai 04, 2010 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ne vom alege 1-2 favorite din lista de mai sus, asa ca sa nu fim 100% dezinteresati. pe ratati ii doare la basca, nici nu vor urmari mondialul(de.. sunt in vacanta!) |
|
| Sus |
|
 |
L337_x_
Membru Senior

Data înscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 1982 Locație: Iasi
|
|
| Sus |
|
 |
Stefanynho
Membru Junior

Data înscrierii: 05/Sep/2009 Mesaje: 166 Locație: Copou
|
Trimis: Sâm Mai 15, 2010 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
FIFA vroia la un moment dat , parca, sa interzica vuvuzelele pe stadion pt ca fac un zgomot prea deranjant. Acum nu mai stiu ce s-a intamplat ...  _________________ Imn POLI IASI cu slide facut de mine! |
|
| Sus |
|
 |
L337_x_
Membru Senior

|
Trimis: Sâm Mai 15, 2010 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
| Stefanynho a scris: |
FIFA vroia la un moment dat , parca, sa interzica vuvuzelele pe stadion pt ca fac un zgomot prea deranjant. Acu nu mai stiu ce s-a intamplat ...  |
Cica au voie cu ele (au motivat aia din Africa de Sud ca ar face parte din cultura lor , cultura made in CHina). Cica astia din Africa de Sud vor sa-i "dreseze" pe spectatori si astfel la posturile nationale africane sunt invatati sa nu sufle-n ele tot meciul.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
inima_alb_albastra
Membru Senior

Data înscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 7317
|
Trimis: Dum Iun 13, 2010 8:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| urican a scris: | | ne vom alege 1-2 favorite din lista de mai sus, asa ca sa nu fim 100% dezinteresati. pe ratati ii doare la basca, nici nu vor urmari mondialul(de.. sunt in vacanta!) |
Eu am mai multe favorite.
Mi-as dori sa castige una din: Argentina, Portugalia, Spania sau Italia.  _________________ „Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa citesti, fara sa razi sau fara sa auzi ceva frumos, sa-ti umple sufletul de miracolul bucuriei”. (Goethe)
|
|
| Sus |
|
 |
L337_x_
Membru Senior

|
Trimis: Dum Iun 13, 2010 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Au futut de tot mondialul asta, atat cu locatia, dar mai ales prin lasarea vuvuzelelor. Eu ca suporter neutru ma uit la meciurile astea mai ales pentru atmosfera (sunet, culoare, torte, coregrafii). Ce diferenta uriasa intre europeanul din Austria & Elvetia si mondialul gibonilor.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ghettou__dacia
Membru Senior

|
Trimis: Dum Iun 13, 2010 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
N-am urmarit nici un meci pana acum.... Am asa o lehamite de fotbal dupa ce-am retrogradat....
Favorita mea ramane insa Argentina ! _________________ “Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra, poate fi considerat inventatorul civilizatiei.” (Freud) |
|
| Sus |
|
 |
L337_x_
Membru Senior

|
Trimis: Lun Iun 14, 2010 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| ghettou__dacia a scris: | N-am urmarit nici un meci pana acum.... Am asa o lehamite de fotbal dupa ce-am retrogradat....
Favorita mea ramane insa Argentina ! |
N-ai pierdut nimic, uite aici un rezumat... http://www.youtube.com/watch?v=zyVNnvZqUsw _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
inima_alb_albastra
Membru Senior

Data înscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 7317
|
Trimis: Vin Iun 18, 2010 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce parere aveti de meciurile de la modial de pana acum? Cam slabute... Nu?
Daca ma gandesc de exemplu la meciurile noastre cu Argentina, Columbia sau Anglia, nu cred ca exista termen de comparatie cu cele vazute in zilele acestea. Voi ce spuneti?
http://www.youtube.com/watch?v=NMUoHQuGZYA
http://www.youtube.com/watch?v=gVR4gB97TQ8&feature=related
P.S. Parca si acum mi se face piele de gaina, cand retraiesc momentele de atunci, si cand aud comentariul original.
http://www.youtube.com/watch?v=80hZNGOY_g8 (Euro) _________________ „Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa citesti, fara sa razi sau fara sa auzi ceva frumos, sa-ti umple sufletul de miracolul bucuriei”. (Goethe)
|
|
| Sus |
|
 |
Fany
Membru Senior

Data înscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 893 Locație: BRB
|
|
| Sus |
|
 |
ghettou__dacia
Membru Senior

|
Trimis: Dum Iul 11, 2010 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
VIVA LA SPANIA !!!
Ce fotbal joaca ibericii, incredibil..... Abia asta poate fi numit fotbalul momentului.. Spania este o campioana mondiala meritorie !!! _________________ “Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra, poate fi considerat inventatorul civilizatiei.” (Freud) |
|
| Sus |
|
 |
derby
Membru Senior

Data înscrierii: 24/Feb/2007 Mesaje: 843
|
|
| Sus |
|
 |