Politehnica Iasi
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri  ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   

concurs

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Politehnica Iasi -> Site-ul oficial
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
emil_din_iasi

Membru Junior
Membru Junior

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: iasi

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 3:45 pm    Titlul subiectului: concurs Răspunde cu citat (quote)

admine ,se mai aude ceva de concursul ala???am dat scorul corect ....sau ati aranjat concursul ...??Neutral
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
emil_din_iasi

Membru Junior
Membru Junior

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles,l-ati aranjat...cine e razvanel ala?Smile)))))
nu are niciun mesj pe forum ,ala:))))rusinica!!!=))

Modificat de admin. Nu mai folosi cuvinte vulgare pe forum.
Sus
RED_MAN

Membru Senior
Membru Senior

Data înscrierii: 23/Feb/2007
Locație: LA BALCON... CA CETATENII!!!

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

emil_din_iasi a scris:
am inteles,l-ati aranjat...cine e razvanel ala?Smile)))))
nu are niciun mesj pe forum ,ala:))))rusinica!!!=))

stai linistit ca sunt multi care au doar contul facut...
fa o comparatie la cati useri sunt inscrisi si cati au postat macar o singura data...

FOTBALUL A MURIT, A RAMAS DOAR URA...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
juventino1897adp

Membru Junior
Membru Junior

Data înscrierii: 19/Iul/2009

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 8:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da chiar voiam sa intreb si eu asta. Am scris si eu scorul corect si cand colo vad ca nu-mi apare nick-ul.
Sus
RED_MAN

Membru Senior
Membru Senior

Data înscrierii: 23/Feb/2007
Locație: LA BALCON... CA CETATENII!!!

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 8:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca sunt mai multi care au specificat scorulk corect... se face o tragere la sort... cei mai vechi stiu... unii din forumistii activi chiar au castigat...

FOTBALUL A MURIT, A RAMAS DOAR URA...
Sus
juventino1897adp

Membru Junior
Membru Junior

Data înscrierii: 19/Iul/2009

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai da nu ar fi trebuit sa apara si nick-ul meu?Ma gandesc sa nu fi gresit pe undeva. Am dat la autentificate, mi-am scris nick-ul si parola si m-am logat. Apoi, am scris rezultatul corect.
Sus
emil_din_iasi

Membru Junior
Membru Junior

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RED_MAN a scris:
daca sunt mai multi care au specificat scorulk corect... se face o tragere la sort... cei mai vechi stiu... unii din forumistii activi chiar au castigat...

da-mi exemplu de forumisti "activi" ca razvanel ala..))una e sa castige un forumist activ asa cum zici si alta e sa castige razvanel care nu are niciun mesaj scris ..Smile))
Sus
-hy_iasu-

Membru Activ
Membru Activ

Data înscrierii: 24/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dati-i ma si lu asta o minge ceva.

Membru Junior
Membru Junior

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

-hy_iasu- a scris:

eu si nevastama avem abonament luat la "familie" intelegi??ideea era sa fie corect concursul...

Modificat de admin. Nu mai jigni userii forumului.
Sus
-hy_iasu-

Membru Activ
Membru Activ

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 10:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

emil_din_iasi a scris:
-hy_iasu- a scris:

eu si nevastama avem abonament luat la "familie" intelegi??ideea era sa fie corect concursul...

Puisor, daca ai abonament ce tot te agiti atata? Ce naiba nu intelegi ca au fost mai multe persoane care au pus acelasi scor si prin urmare s-a tras la sorti. Da ai sa vezi ca mingea tot ai s-o primesti Very Happy

Membru Junior
Membru Junior

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 11:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

-hy_iasu- a scris:
emil_din_iasi a scris:
-hy_iasu- a scris:

Puisor, daca ai abonament ce tot te agiti atata? Ce naiba nu intelegi ca au fost mai multe persoane care au pus acelasi scor si prin urmare s-a tras la sorti. Da ai sa vezi ca mingea tot ai s-o primesti Very Happy

am si zis ca nu ma intereseaza premiul,ci concursul sa fie corect!!nu conteaza valoarea premiului sau ce-o fi...au fost mai multe persoane,corect,asa ar fi normal,dar faptul ca razvanel nu a scris niciun mesaj pana acum..lasa loc de interpretari...
Sus
GS
Gruppo Sado 2005

Membru Senior
Membru Senior

Locație: In lumea mea ...

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

emil_din_iasi a scris:
-hy_iasu- a scris:
emil_din_iasi a scris:
-hy_iasu- a scris:

am si zis ca nu ma intereseaza premiul,ci concursul sa fie corect!!nu conteaza valoarea premiului sau ce-o fi...au fost mai multe persoane,corect,asa ar fi normal,dar faptul ca razvanel nu a scris niciun mesaj pana acum..lasa loc de interpretari...

te`ai gandit ca omul si`a facut cont poate doar pt a comanda ceva ?

Sus
admin

Administrator
Administrator

Data înscrierii: 16/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Feb 23, 2010 8:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

emil_din_iasi a scris:
-hy_iasu- a scris:
emil_din_iasi a scris:
-hy_iasu- a scris:

In primul rind te anunt ca urmatoare data cand mai incalci regulamentul acestui forum jignind un user al forumului iei ban.
Referitor la concurs, acest concurs nu e o noutate. Daca ai fi avut curiozitatea sa verifici in arhiva ai fi observat ca au mai fost concursuri de genul asta. Daca urmaresti forumul o sa vezi ca sunt maxim 40-50 de useri care scriu mesaje pe forum dar in total sunt in jur de 4000 de conturi active pe acest site. Unii si-au facut pur si simplu cont pentru a descarca un wallpaper, pentru a descarca sigla, pentru a comanda un produs din magazinul on-line, pentru a citi forumul sau pur si simplu pentru a participa la concursuri. Nu e neaparata nevoie sa scrie mesaje pe forum ca sa castige un concurs. Concursurile sunt pentru toti vizitatorii site-ului nu doar pentru cei ce scriu pe forum.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
sebyyacob

Nou Venit
Nou Venit

Data înscrierii: 09/Oct/2009

MesajTrimis: Mar Feb 23, 2010 10:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma tragere la sorti dar trebuia sa se stie cine a ajuns acolo:(
Sus
admin

Administrator
Administrator

Data înscrierii: 16/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Feb 23, 2010 3:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sebyyacob a scris:
Pana la urma tragere la sorti dar trebuia sa se stie cine a ajuns acolo:(

Pai se stie. Toti care au dat raspunsul corect.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Politehnica Iasi -> Site-ul oficial Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum