| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
emil_din_iasi
Membru Junior

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 93 Locație: iasi
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 3:45 pm Titlul subiectului: concurs |
|
|
admine ,se mai aude ceva de concursul ala???am dat scorul corect ....sau ati aranjat concursul ...?? |
|
| Sus |
|
 |
emil_din_iasi
Membru Junior

|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
am inteles,l-ati aranjat...cine e razvanel ala? )))))
nu are niciun mesj pe forum ,ala:))))rusinica!!!=))
Modificat de admin. Nu mai folosi cuvinte vulgare pe forum. |
|
| Sus |
|
 |
RED_MAN
Membru Senior

Data înscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 3956 Locație: LA BALCON... CA CETATENII!!!
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| emil_din_iasi a scris: | am inteles,l-ati aranjat...cine e razvanel ala? )))))
nu are niciun mesj pe forum ,ala:))))rusinica!!!=)) |
stai linistit ca sunt multi care au doar contul facut...
fa o comparatie la cati useri sunt inscrisi si cati au postat macar o singura data... _________________
FOTBALUL A MURIT, A RAMAS DOAR URA... |
|
| Sus |
|
 |
juventino1897adp
Membru Junior

Data înscrierii: 19/Iul/2009 Mesaje: 69
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da chiar voiam sa intreb si eu asta. Am scris si eu scorul corect si cand colo vad ca nu-mi apare nick-ul. |
|
| Sus |
|
 |
RED_MAN
Membru Senior

Data înscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 3956 Locație: LA BALCON... CA CETATENII!!!
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca sunt mai multi care au specificat scorulk corect... se face o tragere la sort... cei mai vechi stiu... unii din forumistii activi chiar au castigat... _________________
FOTBALUL A MURIT, A RAMAS DOAR URA... |
|
| Sus |
|
 |
juventino1897adp
Membru Junior

Data înscrierii: 19/Iul/2009 Mesaje: 69
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai da nu ar fi trebuit sa apara si nick-ul meu?Ma gandesc sa nu fi gresit pe undeva. Am dat la autentificate, mi-am scris nick-ul si parola si m-am logat. Apoi, am scris rezultatul corect. |
|
| Sus |
|
 |
emil_din_iasi
Membru Junior

|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| RED_MAN a scris: | | daca sunt mai multi care au specificat scorulk corect... se face o tragere la sort... cei mai vechi stiu... unii din forumistii activi chiar au castigat... |
da-mi exemplu de forumisti "activi" ca razvanel ala..))una e sa castige un forumist activ asa cum zici si alta e sa castige razvanel care nu are niciun mesaj scris .. )) |
|
| Sus |
|
 |
-hy_iasu-
Membru Activ

Data înscrierii: 24/Feb/2007 Mesaje: 435
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dati-i ma si lu asta o minge ceva. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
emil_din_iasi
Membru Junior

|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| -hy_iasu- a scris: | | Dati-i ma si lu asta o minge ceva. |
eu si nevastama avem abonament luat la "familie" intelegi??ideea era sa fie corect concursul...
Modificat de admin. Nu mai jigni userii forumului. |
|
| Sus |
|
 |
-hy_iasu-
Membru Activ

Data înscrierii: 24/Feb/2007 Mesaje: 435
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| emil_din_iasi a scris: | | -hy_iasu- a scris: | | Dati-i ma si lu asta o minge ceva. |
eu si nevastama avem abonament luat la "familie" intelegi??ideea era sa fie corect concursul... |
Puisor, daca ai abonament ce tot te agiti atata? Ce naiba nu intelegi ca au fost mai multe persoane care au pus acelasi scor si prin urmare s-a tras la sorti. Da ai sa vezi ca mingea tot ai s-o primesti  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
emil_din_iasi
Membru Junior

|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| -hy_iasu- a scris: | | emil_din_iasi a scris: | | -hy_iasu- a scris: | | Dati-i ma si lu asta o minge ceva. |
eu si nevastama avem abonament luat la "familie" intelegi??ideea era sa fie corect concursul... |
Puisor, daca ai abonament ce tot te agiti atata? Ce naiba nu intelegi ca au fost mai multe persoane care au pus acelasi scor si prin urmare s-a tras la sorti. Da ai sa vezi ca mingea tot ai s-o primesti  |
am si zis ca nu ma intereseaza premiul,ci concursul sa fie corect!!nu conteaza valoarea premiului sau ce-o fi...au fost mai multe persoane,corect,asa ar fi normal,dar faptul ca razvanel nu a scris niciun mesaj pana acum..lasa loc de interpretari... |
|
| Sus |
|
 |
GS Gruppo Sado 2005
Membru Senior

Data înscrierii: 24/Feb/2007 Mesaje: 2081 Locație: In lumea mea ...
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| emil_din_iasi a scris: | | -hy_iasu- a scris: | | emil_din_iasi a scris: | | -hy_iasu- a scris: | | Dati-i ma si lu asta o minge ceva. |
Puisor, daca ai abonament ce tot te agiti atata? Ce naiba nu intelegi ca au fost mai multe persoane care au pus acelasi scor si prin urmare s-a tras la sorti. Da ai sa vezi ca mingea tot ai s-o primesti  |
am si zis ca nu ma intereseaza premiul,ci concursul sa fie corect!!nu conteaza valoarea premiului sau ce-o fi...au fost mai multe persoane,corect,asa ar fi normal,dar faptul ca razvanel nu a scris niciun mesaj pana acum..lasa loc de interpretari... |
te`ai gandit ca omul si`a facut cont poate doar pt a comanda ceva ? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
admin
Administrator

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 814
|
Trimis: Mar Feb 23, 2010 8:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| emil_din_iasi a scris: | | -hy_iasu- a scris: | | emil_din_iasi a scris: | | -hy_iasu- a scris: | | Dati-i ma si lu asta o minge ceva. |
In primul rind te anunt ca urmatoare data cand mai incalci regulamentul acestui forum jignind un user al forumului iei ban.
Referitor la concurs, acest concurs nu e o noutate. Daca ai fi avut curiozitatea sa verifici in arhiva ai fi observat ca au mai fost concursuri de genul asta. Daca urmaresti forumul o sa vezi ca sunt maxim 40-50 de useri care scriu mesaje pe forum dar in total sunt in jur de 4000 de conturi active pe acest site. Unii si-au facut pur si simplu cont pentru a descarca un wallpaper, pentru a descarca sigla, pentru a comanda un produs din magazinul on-line, pentru a citi forumul sau pur si simplu pentru a participa la concursuri. Nu e neaparata nevoie sa scrie mesaje pe forum ca sa castige un concurs. Concursurile sunt pentru toti vizitatorii site-ului nu doar pentru cei ce scriu pe forum. |
|
| Sus |
|
 |
sebyyacob
Nou Venit

Data înscrierii: 09/Oct/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Feb 23, 2010 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pana la urma tragere la sorti dar trebuia sa se stie cine a ajuns acolo:( |
|
| Sus |
|
 |
admin
Administrator

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 814
|
Trimis: Mar Feb 23, 2010 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sebyyacob a scris: | | Pana la urma tragere la sorti dar trebuia sa se stie cine a ajuns acolo:( |
Pai se stie. Toti care au dat raspunsul corect. |
|
| Sus |
|
 |
|