CLUB
1599485075
Cip și Pancone, exemplu de urmat pentru fanii Politehnicii
Președintele clubului și antrenorul au achiziționat abonamente pentru acest sezon.
share

Magazinul oficial al CSM Politehnica i-a avut, astăzi, clienți chiar pe cei ale căror chipuri se regăsesc pe abonamentele pentru sezonul 2020-2021 al Ligii I. Președintele Ciprian Paraschiv și antrenorul Daniel Pancu au ajuns la Iulius Mall la scurt timp după deschiderea magazinului și au fost primii cumpărători din această săptămână. Cei doi au dorit, astfel, să dea un exemplu fanilor clubului din Copou să susțină activitatea echipei achiziționând cardurile special create pentru campania "IEȘENI PENTRU POLI"!

Ciprian Paraschiv: "Este cel mai bun moment pentru toți ieșenii să-și arate atașamentul față de echipa noastră de suflet care are în componență, atât la conducerea administrativă, cât și pe banca tehnică, oameni formați la Iași, cărora le pasă de viitorul clubului. Traversăm o perioadă în care orice ajutor contează și mizez pe dorința suporterilor noștri de a se implica activ în bunul mers al lucrurilor la echipa noastră."

Daniel Pancu: "Abonamentele arată foarte bine și m-aș bucura enorm ca mulți dintre suporterii noștri să le achiziționeze. Facem tot ce ține de noi să atragem fanii lângă echipă și cred că, în scurt timp, vom forma un grup cu care să se mândrească orașul."

Pe canalul de Youtube al Politehnicii puteți urmări imagini și declarații de la acțiunea desfășurată astăzi la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall, parter.

Până pe 27 septembrie, și suporterii pot cumpăra abonamente cu 50% reducere față de sezonul trecut!

Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași le mulțumește fanilor care au achiziționat deja abonamentele virtuale IEȘENI PENTRU POLI. Reamintim că aceste carduri vor deveni active în momentul în care va fi permis accesul fanilor pe stadion. Prețurile pentru acest sezon, doar pentru abonamentele achiziționate până la data de 27 septembrie, sunt următoarele:

Tribuna 0 - 300 lei
Tribunele 0A și 0B - 175 lei
Tribunele A, B și Peluze - 100 lei

Vechii abonați au prioritate la achiziționarea cardurilor pe locurile din sezonul trecut pe baza prezentării abonamentului pentru sezonul 2019-2020. Campania IEȘENI PENTRU POLI, cu prețuri reduse cu 50% la abonamente, se derulează până la data de 27 septembrie, inclusiv. Pentru fanii din Iași, cardurile special create pot fi cumpărate de la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall, parter, în timp suporterii din afara orașului au posibilitatea achiziționării online, pe bilete.politehnicaiasi.ro, în acest caz adăugându-se, la prețul afișat, taxa de curierat.

PRIMA ECHIPĂ
Bun venit în Copou, Dzenan Zajmovic!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Principiul dominoului!
CITEȘTE ȘTIRE