CLUB
1660922067
Juniorii Academiei Poli Iași, gata de startul campionatelor
Echipele clubului nostru vor evolua și în acest sezon la Elite.
share

 Echipele clubului nostru vor evolua și în acest sezon la Elite, cel mai înalt nivel din România. Astfel, clubul nostru va fi reprezentat la Liga de Tineret, la Elite U17 și U16. Întrecerile încep la finalul acestei săptămâni. 

 

Liga de Tineret reprezintă cea mai nouă competiție a Federației Române de Fotbal și ia locul Elitelor U19. La fel ca la Elite U17, sunt 2 serii, Est și Vest, a câte 12 formații. La tineret au drept de joc juniori născuți după anul 2005, dar și cel mult 3 jucători simultan pe teren născuți după 2000. Echipa noastră din Liga de Tineret este pregătită de Adi Cotan și va debuta duminică, de la ora 12.00, pe Stadionul Tineretului, în campania celor de la FCSB. 

Tot cu FCSB vor juca și juniorii U17, pregătiți de Bebe Manole, în aceeași locație, de la ora 14.00. 

În fine, a treia reprezentantă a clubului nostru la Elite, Poli U16, echipă pregătită de Ciprian Brighiu, va juca sâmbătă, de la ora 12.00, pe noul teren sintetic din Copou, contra colegilor de la LPS Iași. 

"Așteptăm cu mare  interes startul jocurilor oficiale, mai ales că activitatea Academiei Poli Iași reprezintă o verigă importantă a clubului nostru. Clasarea în topul celor mai bune academii din România denotă implicarea noastră pe toate palierele, inclusiv pe cel al juniorilor de unde așteptăm rezultate bune și, mai ales, copii bine pregătiți, gata să facă pasul spre seniori. Academia se dezvoltă, veți vedea și echipe de fete. După înlocuirea suprafeței de pe terenul sintetic din Copou, urmează ca, împreună cu Consiliul Local și cu colegii din Primăria Municipiului Iași, să modernizăm și terenurile de iarbă naturală de pe Tineretului, astfel încât să oferim condiții din ce în ce mai bune copiilor Iașului", a declarat managerul executiv Florin Briaur.

"Continuăm ceea ce am început în urmă cu un an, adică să acordăm o mult mai mare atenție viitorului fotbalului ieșean. Este deja o mare realizare faptul că facem parte din elită la acest nivel, juniorii noștri având posibilitatea să se dezvolte într-o competiție cu cei mai buni adversari. Am încredere că antrenorii Adi Cotan, Bebe Manole și Ciprian Brighiu, de la echipele participante la Elite, vor aduce satisfacții Iașului prin educarea fotbalistică a elevilor lor" a spus Cezar Honceriu, managerul Academiei Poli Iași.

PRIMA ECHIPĂ
Claudiu Niculescu: "Mergem la Dej cu încredere că vom obține victoria!"
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu parteneriat cu Politehnica Iaşi
CITEȘTE ȘTIRE