Al doilea meci consecutiv în deplasare

Politehnica joacă, în etapa a-4a a Ligii 1, în deplasare contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe după ce, etapa trecută, a întâlnit FCSB, la București.

Politehnica joacă, în etapa a-4a a Ligii 1, în deplasare contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe după ce, etapa trecută, a întâlnit FCSB, la București.

Băieții antrenați de Flavius Stoican vor să facă uitată prestația din meciul cu vicecampioana, tânărul Marius Chelaru declarând, în conferința de presă:
“Avem de luat două revanşe. Una faţă de Sepsi, care ne-a bătut de două ori sezonul trecut, cealaltă faţă de jocul prestat în primele trei etape, când nu am arătat ca sezonul trecut”.

Despre jocul de sâmbătă a vorbit și fundașul Politehnicii, Ionuț Panțîru, care își dorește ca echipa să obțină cel puțin un punct din meciul de la Sf. Gheorghe:
“Ne aşteaptă o partidă grea la Sfântu Gheorghe, unde există un public frumos, care dă entuziasm jucătorilor. Sperăm să facem o partidă bună şi să ne întoarcem cu punct sau puncte”

Sepsi se află pe locul 9 în Liga 1, cu 4 puncte, în timp ce Politehnica este pe 12, cu 2 puncte acumulate în 3 etape.
Politehnica nu va putea conta pe Bădic - accidentat, Sanoh - suspendat, în timp ce Gallego rămâne incert.

La meci, și-au anunțat prezența și 60 de suporteri ai Politehnicii care, cu siguranță, îi vor susține pe băieți din primul până în ultimul minut, așa cum o fac întotdeauna.

Meciul va avea loc sâmbătă, 11 august, de la ora 21:00.

#UnitiVomInvinge

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Bun venit, Aguinaldo!

Atacantul cu dublă cetățenie, portugheză și angoleză, în vârstă de 29 de ani, a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire.

Prima echipă
Bilete pentru meciul cu FC Botoșani

Începând de joi, ora 12:00, la magazinul oficial din Iulius Mall, parter, se pun în vânzare biletele pentru meciul cu FC Botoșani.

Prima echipă
Clubul nostru deplânge trecerea în neființă a lui Pavel Hodea

Implicat în conducerea Politehnicii, până în 2010, și figură marcantă încă din 1995, din postura de finanțator, Pavel Hodea nu mai este printre noi.

COMANDĂ BILETE ONLINE
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic