Al doilea meci consecutiv în deplasare

Politehnica joacă, în etapa a-4a a Ligii 1, în deplasare contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe după ce, etapa trecută, a întâlnit FCSB, la București.

Politehnica joacă, în etapa a-4a a Ligii 1, în deplasare contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe după ce, etapa trecută, a întâlnit FCSB, la București.

Băieții antrenați de Flavius Stoican vor să facă uitată prestația din meciul cu vicecampioana, tânărul Marius Chelaru declarând, în conferința de presă:
“Avem de luat două revanşe. Una faţă de Sepsi, care ne-a bătut de două ori sezonul trecut, cealaltă faţă de jocul prestat în primele trei etape, când nu am arătat ca sezonul trecut”.

Despre jocul de sâmbătă a vorbit și fundașul Politehnicii, Ionuț Panțîru, care își dorește ca echipa să obțină cel puțin un punct din meciul de la Sf. Gheorghe:
“Ne aşteaptă o partidă grea la Sfântu Gheorghe, unde există un public frumos, care dă entuziasm jucătorilor. Sperăm să facem o partidă bună şi să ne întoarcem cu punct sau puncte”

Sepsi se află pe locul 9 în Liga 1, cu 4 puncte, în timp ce Politehnica este pe 12, cu 2 puncte acumulate în 3 etape.
Politehnica nu va putea conta pe Bădic - accidentat, Sanoh - suspendat, în timp ce Gallego rămâne incert.

La meci, și-au anunțat prezența și 60 de suporteri ai Politehnicii care, cu siguranță, îi vor susține pe băieți din primul până în ultimul minut, așa cum o fac întotdeauna.

Meciul va avea loc sâmbătă, 11 august, de la ora 21:00.

#UnitiVomInvinge

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Creează grafica pentru noul autocar al Politehnicii

Data limită de trimitere a lucrărilor este 21 octombrie 2018.

Prima echipă
Treasure Hunt 2018

Cei 50 de participanți, alături de căpitanii: Onofraș, Cioinac, Zmeu, Panțîru, Cobrea, Dohot, Flores, Stoican Kerezsy și Cristea, au descoperit comorile Politehnicii!

Prima echipă
Treasure Hunt - Marele Premiu

Miercuri, 10 octombrie, va avea loc o acțiune inedită care va aduce împreună jucători, membri ai staff-ului Politehnicii și suporteri.

COMANDĂ BILETE ONLINE
Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali