Anunț pentru suporteri

Începând de la meciul din seara aceasta, intrarea în incinta stadionului se va face doar pe la porṭile care sunt dotate cu noii turnicheți.

Dragi suporteri,
 
Dorim să vă anunțam că începând de la meciul din seara aceasta, intrarea în incinta stadionului se va face doar pe la porṭile care sunt dotate cu noii turnicheți.  În această saptamană s-a lucrat intens la montarea acestor echipamente şi am reuşit ca astazi să putem oferi suporterilor ieşeni o modalitate civilizată de a avea acces in stadion.
 
Intrarea în stadion se va face doar pe baza de BILETE sau ABONAMENTE, orice altă încercare de a pătrunde în stadion va fi pedepsita conform legii. Dar noi stim ca suporterii adevaraṭi nu caută alte metode de a intra in stadion, ei vor să ajute echipa şi clubul cumparând bilete şi abonamente.
 
Avem rugămintea la cei care vor sa asiste la meciul din această seară de la ora 18 pe care-l vom disputa în compania echipei Viitorul Constanța, să încerce să ajungă puṭin mai devreme pentru a evita o eventuală aglomeraṭie la portile de acces.
Vă aşteptăm în numar cât mai mare pentru a vă susṭine echipa favorită în primul meci acasă din acest play-off, echipa are nevoie de încurajarile suporterilor pentru a obṭine victoria!
 
Hai Politehnica!
Uniți vom Învinge!
Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Bilete pentru meciul cu Dinamo

La Magazinul Oficial din Iulius Mall, parter, s-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Dinamo.

Prima echipă
În vizită la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi"

Acțiunea a făcut parte din campania - Politehnica, parte din Oraș, parte din Inima ta!

Prima echipă
O nouă săptămână, alți 3 câștigători

Astăzi, 17 septembrie, alți 3 vânători de comori au găsit premiile ascunse prin oraș.

COMANDĂ BILETE ONLINE
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic