Anunț pentru suporteri

Începând de la meciul din seara aceasta, intrarea în incinta stadionului se va face doar pe la porṭile care sunt dotate cu noii turnicheți.

Dragi suporteri,
 
Dorim să vă anunțam că începând de la meciul din seara aceasta, intrarea în incinta stadionului se va face doar pe la porṭile care sunt dotate cu noii turnicheți.  În această saptamană s-a lucrat intens la montarea acestor echipamente şi am reuşit ca astazi să putem oferi suporterilor ieşeni o modalitate civilizată de a avea acces in stadion.
 
Intrarea în stadion se va face doar pe baza de BILETE sau ABONAMENTE, orice altă încercare de a pătrunde în stadion va fi pedepsita conform legii. Dar noi stim ca suporterii adevaraṭi nu caută alte metode de a intra in stadion, ei vor să ajute echipa şi clubul cumparând bilete şi abonamente.
 
Avem rugămintea la cei care vor sa asiste la meciul din această seară de la ora 18 pe care-l vom disputa în compania echipei Viitorul Constanța, să încerce să ajungă puṭin mai devreme pentru a evita o eventuală aglomeraṭie la portile de acces.
Vă aşteptăm în numar cât mai mare pentru a vă susṭine echipa favorită în primul meci acasă din acest play-off, echipa are nevoie de încurajarile suporterilor pentru a obṭine victoria!
 
Hai Politehnica!
Uniți vom Învinge!
Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Abonamente la preț redus până pe 29 iulie

Clubul nostru vine în întâmpinarea suporterilor care doresc să fie alături de noi pe întreg parcursul noului sezon, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa, în continuare, abonamente la preț redus.

Prima echipă
Bun venit, Dylan Flores!

Politehnica a finalizat transferul mijlocașului ofensiv costarican, în vârstă de 25 de ani.

Prima echipă
Ne-am recăpătat identitatea!

Astăzi, 11 iulie 2018, CSM Politehnica Iași a primit dreptul de utilizare a siglei și a mărcii verbale FC Politehnica Iași și, astfel, sezonul 2018-2019 va începe cu adevărata identitate a Politehnicii Iași!

COMANDĂ ABONAMENT ONLINE
Abonament Tribuna B, 185 lei
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic