Anunț pentru suporteri

Începând de la meciul din seara aceasta, intrarea în incinta stadionului se va face doar pe la porṭile care sunt dotate cu noii turnicheți.

Dragi suporteri,
 
Dorim să vă anunțam că începând de la meciul din seara aceasta, intrarea în incinta stadionului se va face doar pe la porṭile care sunt dotate cu noii turnicheți.  În această saptamană s-a lucrat intens la montarea acestor echipamente şi am reuşit ca astazi să putem oferi suporterilor ieşeni o modalitate civilizată de a avea acces in stadion.
 
Intrarea în stadion se va face doar pe baza de BILETE sau ABONAMENTE, orice altă încercare de a pătrunde în stadion va fi pedepsita conform legii. Dar noi stim ca suporterii adevaraṭi nu caută alte metode de a intra in stadion, ei vor să ajute echipa şi clubul cumparând bilete şi abonamente.
 
Avem rugămintea la cei care vor sa asiste la meciul din această seară de la ora 18 pe care-l vom disputa în compania echipei Viitorul Constanța, să încerce să ajungă puṭin mai devreme pentru a evita o eventuală aglomeraṭie la portile de acces.
Vă aşteptăm în numar cât mai mare pentru a vă susṭine echipa favorită în primul meci acasă din acest play-off, echipa are nevoie de încurajarile suporterilor pentru a obṭine victoria!
 
Hai Politehnica!
Uniți vom Învinge!
Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Comunicat de presă

Comunicat de presă cu privire la scandările din timpul meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe care au dus la amenda primită de clubul nostru din partea Autorității pentru combaterea discriminării.

Prima echipă
Bilete pentru meciul cu Astra Giurgiu

Marți, 24 aprilie, și miercuri, 25 aprilie, se vor vinde bilete la magazinul oficial din Iulius Mall, PARTER.

Prima echipă
Felicitări, Răzvan Burleanu

Președintele FRF a fost reales, astăzi, în fruntea fotbalului românesc, câștigând lupta contra lui Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș.

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 90 lei
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic