Benone Dohot a revenit la echipa mare

Ieșeanul Benone Dohot a revenit in staff-ul primei echipe, el inlocuindu-l pe Denis Romanenco pe postul de antrenor cu portarii.

Ieșeanul Benone Dohot a revenit in staff-ul primei echipe, el inlocuindu-l pe Denis Romanenco pe postul de antrenor cu portarii. Astfel, colectivul tehnic al CSM Politehnica este alcatuit din "principalul" Flavius Stoican, asistat de Eugen Trica, Adrian Kereszy, Benone Dohot si preparatorul fizic Denis Zmeu. Aceasta este componenta staff-ului tehnic, una care se bucura de sustinerea conducerii executive a clubului nostru in vederea indeplinirii obiectivelor in actualul sezon.

"Pana in acest moment nu avem ce reprosa staff-ului tehnic. Flavius Stoican si colaboratorii sai au reusit intr-un timp foarte scurt sa formeze o echipa care sper sa duca la indeplinire obiectivele stabilite pentru acest sezon. Benone Dohot nu are nevoie de acomodare si sunt sigur ca va continua si perfectiona munca depusa de Denis Romanenco, antrenor caruia ii multumim pentru activitatea desfasurata in Copou", a declarat presedintele executiv Adrian Ambrosie.

Astazi, fostul portar al Politehnicii, Ioan Campeanu, a acceptat propunerea de a pregati tinerii portari de la echipele Centrului de Copii si Juniori.

Luni, de la ora 16.30, CSM Politehnica va intalni, intr-o partida amicala, pe Stiinta Miroslava.

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Egal în ultimul meci de pregătire din cantonament

Politehnica a remizat alb, 0-0 cu polonezii de la Sandecja Nowy Sącz

Prima echipă
"Iașul e un oraș superb, cu oameni de treabă"

Mijlocașul Politehnicii, Kamer Qaka, a oferit un interviu neconvențional pentru gsp.ro, în care a dat mai multe detalii din viața personală.

Prima echipă
Calendar 2018 Politehnica Iași

Intră în posesia unui Calendar 2018 cu Politehnica Iași!

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 90 lei
Sponsori principali
Parteneri
Partener medical
Sponsor tehnic