Benone Dohot a revenit la echipa mare

Ieșeanul Benone Dohot a revenit in staff-ul primei echipe, el inlocuindu-l pe Denis Romanenco pe postul de antrenor cu portarii.

Ieșeanul Benone Dohot a revenit in staff-ul primei echipe, el inlocuindu-l pe Denis Romanenco pe postul de antrenor cu portarii. Astfel, colectivul tehnic al CSM Politehnica este alcatuit din "principalul" Flavius Stoican, asistat de Eugen Trica, Adrian Kereszy, Benone Dohot si preparatorul fizic Denis Zmeu. Aceasta este componenta staff-ului tehnic, una care se bucura de sustinerea conducerii executive a clubului nostru in vederea indeplinirii obiectivelor in actualul sezon.

"Pana in acest moment nu avem ce reprosa staff-ului tehnic. Flavius Stoican si colaboratorii sai au reusit intr-un timp foarte scurt sa formeze o echipa care sper sa duca la indeplinire obiectivele stabilite pentru acest sezon. Benone Dohot nu are nevoie de acomodare si sunt sigur ca va continua si perfectiona munca depusa de Denis Romanenco, antrenor caruia ii multumim pentru activitatea desfasurata in Copou", a declarat presedintele executiv Adrian Ambrosie.

Astazi, fostul portar al Politehnicii, Ioan Campeanu, a acceptat propunerea de a pregati tinerii portari de la echipele Centrului de Copii si Juniori.

Luni, de la ora 16.30, CSM Politehnica va intalni, intr-o partida amicala, pe Stiinta Miroslava.

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Bun venit, Aguinaldo!

Atacantul cu dublă cetățenie, portugheză și angoleză, în vârstă de 29 de ani, a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire.

Prima echipă
Bilete pentru meciul cu FC Botoșani

Începând de joi, ora 12:00, la magazinul oficial din Iulius Mall, parter, se pun în vânzare biletele pentru meciul cu FC Botoșani.

Prima echipă
Clubul nostru deplânge trecerea în neființă a lui Pavel Hodea

Implicat în conducerea Politehnicii, până în 2010, și figură marcantă încă din 1995, din postura de finanțator, Pavel Hodea nu mai este printre noi.

COMANDĂ BILETE ONLINE
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic