Bilete pentru meciul cu Timișoara

De astăzi, joi, până sâmbătă se vor vinde bilete la magazinul oficial din Iulius Mall, PARTER. Programul magazinului oficial al clubului este 12:00 - 20:00.

De astăzi, joi, până sâmbătă se vor vinde bilete la magazinul oficial din Iulius Mall, PARTER. Programul magazinului oficial al clubului este 12:00 - 20:00.
Duminică, în ziua meciului cu ACS Poli Timișoara, suporterii vor putea achiziționa bilete de la casele de bilete de la stadion începând cu orele 10 și până la ora începerii meciului - 17:30.
În zilele când se vând bilete nu se eliberează abonamente.

Prețuri:
  • Peluze: 10 LEI
  • Tribuna A-B: 20 LEI
  • Tribuna 0A-0B: 30 LEI
  • Tribuna 0: 50 LEI

Vă reamintim faptul că începând cu data de 12 septembrie 2017, magazinul oficial al clubului s-a mutat, noua locație fiind în Iulius Mall, la parter, intrarea dinspre căminele studentești.

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Bun venit, Aguinaldo!

Atacantul cu dublă cetățenie, portugheză și angoleză, în vârstă de 29 de ani, a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire.

Prima echipă
Bilete pentru meciul cu FC Botoșani

Începând de joi, ora 12:00, la magazinul oficial din Iulius Mall, parter, se pun în vânzare biletele pentru meciul cu FC Botoșani.

Prima echipă
Clubul nostru deplânge trecerea în neființă a lui Pavel Hodea

Implicat în conducerea Politehnicii, până în 2010, și figură marcantă încă din 1995, din postura de finanțator, Pavel Hodea nu mai este printre noi.

COMANDĂ BILETE ONLINE
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic