Cioinac, singurul indisponibil cu FC Botoșani

Mai multe detalii despre jucătorii recuperați mai jos în articol.

Din cauza cumului de cartonașe galbene, mijlocașul Ionuț Cioinac nu va putea evolua luni, 12 februarie, contra celor de la FC Botoșani.

“Pedro şi-a revenit după accidentarea suferită în timpul ultimului meci amical disputat în Antalya, medicul echipei dându-şi acordul să intre, începând de miercuri, la antrenament. Teoretic, va putea recupera absenţa din perioada în care nu a putut lucra, depinde de Flavius dacă va conta pe el. Lui Jagodinskis i-a expirat suspendarea de două etape primită în urma eliminării suferite în finalul meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a XXI-a, Frăsinescu revine şi el, după ce a stat din cauza cumulului de cartonaşe galbene, astfel că i-am recuperat pe cei care au absentat etapa trecută” a declarat preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie.

Acesta s-a referit şi la Ivan Kelava: “A recuperat treptat, a ajuns să lucreze aproape de nivelul maxim. În mod normal, ar putea să intre, însă nu vrem să-l grăbim, mai ales că terenurile nu sunt grozave”.

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Ultimele bilete s-au pus în vânzare la stadion

Începând cu ora 10, la casele de bilete de la Stadionul "Emil Alexandrescu", se pun în vânzare ultimele bilete la Finala pentru Playoff, POLITEHNICA IAȘI - FC Viitorul!

Prima echipă
Politehnica mizează pe juniori

Doi juniori talentați de la LPS au semnat, astăzi, cu Politehnica!

Prima echipă
Bilete la super-preț! Promoție 1+1 GRATIS

Clubul nostru oferă suporterilor posibilitatea de a achiziționa bilete la "FINALA PENTRU PLAYOFF", contra FC Viitorul, la prețuri foarte avantajoase, beneficiind și de o PROMOȚIE specială!

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 90 lei
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic