Cioinac, singurul indisponibil cu FC Botoșani

Mai multe detalii despre jucătorii recuperați mai jos în articol.

Din cauza cumului de cartonașe galbene, mijlocașul Ionuț Cioinac nu va putea evolua luni, 12 februarie, contra celor de la FC Botoșani.

“Pedro şi-a revenit după accidentarea suferită în timpul ultimului meci amical disputat în Antalya, medicul echipei dându-şi acordul să intre, începând de miercuri, la antrenament. Teoretic, va putea recupera absenţa din perioada în care nu a putut lucra, depinde de Flavius dacă va conta pe el. Lui Jagodinskis i-a expirat suspendarea de două etape primită în urma eliminării suferite în finalul meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a XXI-a, Frăsinescu revine şi el, după ce a stat din cauza cumulului de cartonaşe galbene, astfel că i-am recuperat pe cei care au absentat etapa trecută” a declarat preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie.

Acesta s-a referit şi la Ivan Kelava: “A recuperat treptat, a ajuns să lucreze aproape de nivelul maxim. În mod normal, ar putea să intre, însă nu vrem să-l grăbim, mai ales că terenurile nu sunt grozave”.

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Două soluții pentru postul de atacant

Atacanții Bacari și Jorge Orti vor susține probe de joc la Politehnica.

Prima echipă
Politehnica Iași - Esteghlal FC, LIVETEXT

Al doilea meci de pregătire din cantonament.

Prima echipă
Ruben Mino, portar format la academia Barcelonei, a semnat cu Politehnica

În vârstă de 29 de ani, spaniolul Mino a evoluat la mai multe echipe iberice.

Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali