Cioinac, singurul indisponibil cu FC Botoșani

Mai multe detalii despre jucătorii recuperați mai jos în articol.

Din cauza cumului de cartonașe galbene, mijlocașul Ionuț Cioinac nu va putea evolua luni, 12 februarie, contra celor de la FC Botoșani.

“Pedro şi-a revenit după accidentarea suferită în timpul ultimului meci amical disputat în Antalya, medicul echipei dându-şi acordul să intre, începând de miercuri, la antrenament. Teoretic, va putea recupera absenţa din perioada în care nu a putut lucra, depinde de Flavius dacă va conta pe el. Lui Jagodinskis i-a expirat suspendarea de două etape primită în urma eliminării suferite în finalul meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a XXI-a, Frăsinescu revine şi el, după ce a stat din cauza cumulului de cartonaşe galbene, astfel că i-am recuperat pe cei care au absentat etapa trecută” a declarat preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie.

Acesta s-a referit şi la Ivan Kelava: “A recuperat treptat, a ajuns să lucreze aproape de nivelul maxim. În mod normal, ar putea să intre, însă nu vrem să-l grăbim, mai ales că terenurile nu sunt grozave”.

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Bun venit, Aguinaldo!

Atacantul cu dublă cetățenie, portugheză și angoleză, în vârstă de 29 de ani, a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire.

Prima echipă
Bilete pentru meciul cu FC Botoșani

Începând de joi, ora 12:00, la magazinul oficial din Iulius Mall, parter, se pun în vânzare biletele pentru meciul cu FC Botoșani.

Prima echipă
Clubul nostru deplânge trecerea în neființă a lui Pavel Hodea

Implicat în conducerea Politehnicii, până în 2010, și figură marcantă încă din 1995, din postura de finanțator, Pavel Hodea nu mai este printre noi.

COMANDĂ BILETE ONLINE
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic