Cioinac, singurul indisponibil cu FC Botoșani

Mai multe detalii despre jucătorii recuperați mai jos în articol.

Din cauza cumului de cartonașe galbene, mijlocașul Ionuț Cioinac nu va putea evolua luni, 12 februarie, contra celor de la FC Botoșani.

“Pedro şi-a revenit după accidentarea suferită în timpul ultimului meci amical disputat în Antalya, medicul echipei dându-şi acordul să intre, începând de miercuri, la antrenament. Teoretic, va putea recupera absenţa din perioada în care nu a putut lucra, depinde de Flavius dacă va conta pe el. Lui Jagodinskis i-a expirat suspendarea de două etape primită în urma eliminării suferite în finalul meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a XXI-a, Frăsinescu revine şi el, după ce a stat din cauza cumulului de cartonaşe galbene, astfel că i-am recuperat pe cei care au absentat etapa trecută” a declarat preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie.

Acesta s-a referit şi la Ivan Kelava: “A recuperat treptat, a ajuns să lucreze aproape de nivelul maxim. În mod normal, ar putea să intre, însă nu vrem să-l grăbim, mai ales că terenurile nu sunt grozave”.

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Creează grafica pentru noul autocar al Politehnicii

Data limită de trimitere a lucrărilor este 21 octombrie 2018.

Prima echipă
Treasure Hunt 2018

Cei 50 de participanți, alături de căpitanii: Onofraș, Cioinac, Zmeu, Panțîru, Cobrea, Dohot, Flores, Stoican Kerezsy și Cristea, au descoperit comorile Politehnicii!

Prima echipă
Treasure Hunt - Marele Premiu

Miercuri, 10 octombrie, va avea loc o acțiune inedită care va aduce împreună jucători, membri ai staff-ului Politehnicii și suporteri.

COMANDĂ BILETE ONLINE
Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali