Cioinac, singurul indisponibil cu FC Botoșani

Mai multe detalii despre jucătorii recuperați mai jos în articol.

Din cauza cumului de cartonașe galbene, mijlocașul Ionuț Cioinac nu va putea evolua luni, 12 februarie, contra celor de la FC Botoșani.

“Pedro şi-a revenit după accidentarea suferită în timpul ultimului meci amical disputat în Antalya, medicul echipei dându-şi acordul să intre, începând de miercuri, la antrenament. Teoretic, va putea recupera absenţa din perioada în care nu a putut lucra, depinde de Flavius dacă va conta pe el. Lui Jagodinskis i-a expirat suspendarea de două etape primită în urma eliminării suferite în finalul meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a XXI-a, Frăsinescu revine şi el, după ce a stat din cauza cumulului de cartonaşe galbene, astfel că i-am recuperat pe cei care au absentat etapa trecută” a declarat preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie.

Acesta s-a referit şi la Ivan Kelava: “A recuperat treptat, a ajuns să lucreze aproape de nivelul maxim. În mod normal, ar putea să intre, însă nu vrem să-l grăbim, mai ales că terenurile nu sunt grozave”.

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Comunicat de presă

Prezentul comunicat de presă este un drept la replică cu privire la articolul "Qaka la FCSB: Un succes cât un eşec" apărut în data de 18 mai 2018 în Ziarul de Iași.

Prima echipă
Comunicat de presă - Campionii României

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi continua Programul „Campionii României”.

Prima echipă
Mulțumim, Kamer Qaka!

Clubul nostru îi urează mult succes internaționalului albanez, Kamer Qaka, la noul său club!

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 90 lei
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic