CSM Poli Iași U19 a câștigat Brașov Cup

La finalul săptămânii trecute, juniorii ”mari” ai clubului nostru și-au demonstrat valoarea la cel mai important turneu pentru categoria lor de vârstă organizat în România, Brașov Cup.

La finalul săptămânii trecute, juniorii ”mari” ai clubului nostru și-au demonstrat valoarea la cel mai important turneu pentru categoria lor de vârstă organizat în România, Brașov Cup. Elevii lui Gelu Paveliuc s-au impus în toate cele 6 partide. În grupă au întrecut cu 4-0 pe FK Miercurea Ciuc (Zaharia, Balint, Iftimie, Armeanu), cu 2-0 pe CSȘ Brașovia (Gheorghiu, Ciobanu) și cu 2-0 pe Pro Team București (Balin, Brândușa). În sferturile de finală, ieșenii au învins cu 4-1 pe CSȘ Târgoviște, golurile alb-albaștrilor fiind marcate de Chirilă, de două ori, Gheorghiu și Ciobanu. În semifinală, CSM Poli a depășit cu 2-0 formația Pro Team București grație reușitelor semnate de Chirilă și Georgiță. Marea finală a adus față în față echipele CSM Politehnica și LPS Piatra Neamț. Ieșenii au câștigat categoric, scor 3-0, la pauză 2-0. Au marcat Zaharia, Chirilă și Brândușa. Portarul grupei U19 CSM Politehnica Iași, Ștefan Târnovanu a fost desemnat jucătorul turneului.

Tehnicianul echipei noastre, Gelu Paveliuc, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi: “Scopul nostru nu a fost neapărat acela de a câștiga competiția, ci de a ne continua antrenamentele prin jocuri pe iarbă în vederea pregătirii meciurilor oficiale din turul campionatului 2017-2018 la juniori U19. L-am avut alături de noi și pe domnul Vasile Simionaș, căruia îi mulțumesc pentru că a fost alaturi de acești copii de certă perspectivă.”

Campionatul Național U19 începe la data de 19 august. CSM Politehnica Iași va evolua, alături de alte 5 echipe din regiunea de nord-est în faza zonală a competiției. După desfășurarea meciurilor tur-retur, câștigătoarea va accede în faza națională.

Alte știri despre juniori
Juniori
Trei medalii de aur pentru CSM Poli Iasi la Cupa "Play" Bacau

CSM Politehnica Iasi a dominat si în acest an întrecerile Cupei "Play" Bacau, reusind sa se claseze pe prima pozitie la trei categorii de vârsta.

Juniori
Rezultate Trofeul "Gheorghe Ola" U9 - faza judeteana (grupa 2008)

Începând cu luna septembrie şi pînă la jumătatea lunii noiembrie 2017 am participat la Trofeul "Gheorghe Ola” - Faza Judeţeană organizată A.J.F.Iaşi.

Juniori
CSM Politehnica Iasi s-a impus in primul meci din cadrul Ligii Elitelor U19

Grupa de juniori A a CSM Poli Iasi s-a calificat in Elita si a castigat sambata, 14 octombrie primul meci contra echipei ACS Viitorul Arges cu scorul de 4 - 3.

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 90 lei
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic