CSM Poli Iași U19 a câștigat Brașov Cup

La finalul săptămânii trecute, juniorii ”mari” ai clubului nostru și-au demonstrat valoarea la cel mai important turneu pentru categoria lor de vârstă organizat în România, Brașov Cup.

La finalul săptămânii trecute, juniorii ”mari” ai clubului nostru și-au demonstrat valoarea la cel mai important turneu pentru categoria lor de vârstă organizat în România, Brașov Cup. Elevii lui Gelu Paveliuc s-au impus în toate cele 6 partide. În grupă au întrecut cu 4-0 pe FK Miercurea Ciuc (Zaharia, Balint, Iftimie, Armeanu), cu 2-0 pe CSȘ Brașovia (Gheorghiu, Ciobanu) și cu 2-0 pe Pro Team București (Balin, Brândușa). În sferturile de finală, ieșenii au învins cu 4-1 pe CSȘ Târgoviște, golurile alb-albaștrilor fiind marcate de Chirilă, de două ori, Gheorghiu și Ciobanu. În semifinală, CSM Poli a depășit cu 2-0 formația Pro Team București grație reușitelor semnate de Chirilă și Georgiță. Marea finală a adus față în față echipele CSM Politehnica și LPS Piatra Neamț. Ieșenii au câștigat categoric, scor 3-0, la pauză 2-0. Au marcat Zaharia, Chirilă și Brândușa. Portarul grupei U19 CSM Politehnica Iași, Ștefan Târnovanu a fost desemnat jucătorul turneului.

Tehnicianul echipei noastre, Gelu Paveliuc, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi: “Scopul nostru nu a fost neapărat acela de a câștiga competiția, ci de a ne continua antrenamentele prin jocuri pe iarbă în vederea pregătirii meciurilor oficiale din turul campionatului 2017-2018 la juniori U19. L-am avut alături de noi și pe domnul Vasile Simionaș, căruia îi mulțumesc pentru că a fost alaturi de acești copii de certă perspectivă.”

Campionatul Național U19 începe la data de 19 august. CSM Politehnica Iași va evolua, alături de alte 5 echipe din regiunea de nord-est în faza zonală a competiției. După desfășurarea meciurilor tur-retur, câștigătoarea va accede în faza națională.

Alte știri despre juniori
Juniori
Juniorii 2008 au triumfat la Bistriţa

Echipa de juniori născuţi în anul 2008, pregătiţi de Mihai Drăgoi, a câştigat Cupa „Lucian Sânmărtean”.

Juniori
CSM Poli Iași U19 a câștigat Brașov Cup

La finalul săptămânii trecute, juniorii ”mari” ai clubului nostru și-au demonstrat valoarea la cel mai important turneu pentru categoria lor de vârstă organizat în România, Brașov Cup.

Juniori
Partide amicale cu adversari din America

Premieră pentru juniorii ieșeni. Juniorii ieșeni ai grupelor 2006 și 2008 vor întalni echipele de juniori ai echipei americane Chicago Fire.

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 200 lei
Sponsori principali
Parteneri
Partener medical
Sponsor tehnic