Doi juniori au semnat astăzi contracte cu Politehnica

Țibucanu Dragoș și Georgiță Alexandru sunt juniorii care au semnat contract de profesionști cu clubul nostru.

Astăzi, în prezența președintelui executiv, Adrian Ambrosie și a șefului CCJ, Marian Moldovan, doi dintre juniorii de mare perspectivă au semnat contracte de profesionști cu Politehnica.

Este vorba despre Țibucanu Dragoș, jucător format la Centrul de Copii și Juniori al Politehnicii și Georgiță Alexandru, transferat în 2016 de la CS Școlar Bistrița.

Succes, băieți și să aveți parte de multe realizări în tricoul Politehnicii!

#UnitiVomInvinge

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Juniori de viitor, în Copou

După mulţi ani, activitatea Centrului de Copii şi Juniori reprezintă un obiectiv important pentru conducerea administrativă şi tehnică a CSM Politehnica Iaşi. Mai mulţi tineri formaţi aici au făcut pasul spre echipa de seniori, iar unii dintre ei au debutat în Liga I. Coordonatorul Centrului, prof. Marian Moldovan, a făcut o radiografie a activităţii.

Prima echipă
Adrian Ambrosie: „Avem o şansă mare să realizăm obiective mărețe!”

Preşedintele executiv al CSM Politehnica Iaşi, Adrian Ambrosie, a făcut calcule în ceea ce priveşte şansa echipei noastre de a se califica în play-off. De asemenea, şeful grupării din Copou susţine că, din punct de vedere financiar, gruparea din Copou stă mult mai bine decât în perioada similară a anului trecut. Mai multe detalii aflaţi citind interviul oferit de Adrian Ambrosie înaintea partidei cu FCSB.

Prima echipă
Ultimele bilete pentru meciul cu FCSB

Vineri, în ziua meciului, de la ora 12, vor fi puse în vânzare, la casele de bilete de la stadion, ultimele 1000 de bilete disponibile.

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 200 lei
Sponsori principali
Parteneri
Partener medical
Sponsor tehnic