Instrucție cu FCSB

Sâmbătă, 1.04.2017, juniorii A pregătiți de Bebe Manole s-au impus în capitală cu scorul de 5-1 contra formației de juniori FCSB.

Sâmbătă, 1.04.2017, juniorii A pregătiți de Bebe Manole s-au impus în capitală cu scorul de 5-1 contra formației de juniori FCSB. Pentru ieșeni au marcat Chirilă Teodor de două ori, iar Dodan Robert, Vlad Dănale si Asăvoaie Robert câte un gol fiecare. Cel mai bun om al meciului a fost juniorul Vlad Danale, care pe lângă golul marcat, a oferit si 3 assist-uri.

În schimb, juniorii B pregătiți de Gelu Paveliuc au fost învinși de Petrosport Ploiești,  cu scorul de 2-0.

 

Toate informațiile au fost furnizate de către profesorul Marian Moldovan, șeful centrului de copii și juniori CSM Politehnica Iași

Alte știri despre juniori
Juniori
Sfârșit de campionat

Miercuri, 10.05.2017, juniorii Elite A și B ai CSM Politehnica Iași au evoluat în ultima rundă din acest campionat contra echipelor de juniori ai FC Brașov.

Juniori
Etapa intermediară la juniori A și B

Miercuri, 03.05.2017, juniorii A și B de la grupele CSM Politehnica Iași au primit vizita echipelor din București, CS Dinamo respectiv Sport Team București.

Juniori
Hat-trick de vis

Sâmbătă, 22 aprilie, pe terenul sintetic din Copou, juniorii A și B ai CSM Politehnica Iasi au primit vizita juniorilor de la Dinamo Bucuresti 1948.

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Hanorac, 92 lei, vezi produs
Profil jucător
VASILE GHEORGHE
Data nașterii:
09.09.1985
Locul nașterii:
Brăila
Echipa la care a început fotbalul (la juniori):
Dacia Unirea Brăila
Echipe la care a evoluat (la seniori):
Unirea Urziceni, Astra, U Cluj, CS Mioveni, Universitatea Craiova, Oțelul Galați
Înălțime:
1.77m
Greutate:
72kg
Hobby-uri:
Muzica, fotbal
7
Sponsori principali
Parteneri
Partener medical
Sponsor tehnic