Instrucție cu FCSB

Sâmbătă, 1.04.2017, juniorii A pregătiți de Bebe Manole s-au impus în capitală cu scorul de 5-1 contra formației de juniori FCSB.

Sâmbătă, 1.04.2017, juniorii A pregătiți de Bebe Manole s-au impus în capitală cu scorul de 5-1 contra formației de juniori FCSB. Pentru ieșeni au marcat Chirilă Teodor de două ori, iar Dodan Robert, Vlad Dănale si Asăvoaie Robert câte un gol fiecare. Cel mai bun om al meciului a fost juniorul Vlad Danale, care pe lângă golul marcat, a oferit si 3 assist-uri.

În schimb, juniorii B pregătiți de Gelu Paveliuc au fost învinși de Petrosport Ploiești,  cu scorul de 2-0.

 

Toate informațiile au fost furnizate de către profesorul Marian Moldovan, șeful centrului de copii și juniori CSM Politehnica Iași

Alte știri despre juniori
Juniori
Trei medalii de aur pentru CSM Poli Iasi la Cupa "Play" Bacau

CSM Politehnica Iasi a dominat si în acest an întrecerile Cupei "Play" Bacau, reusind sa se claseze pe prima pozitie la trei categorii de vârsta.

Juniori
Rezultate Trofeul "Gheorghe Ola" U9 - faza judeteana (grupa 2008)

Începând cu luna septembrie şi pînă la jumătatea lunii noiembrie 2017 am participat la Trofeul "Gheorghe Ola” - Faza Judeţeană organizată A.J.F.Iaşi.

Juniori
CSM Politehnica Iasi s-a impus in primul meci din cadrul Ligii Elitelor U19

Grupa de juniori A a CSM Poli Iasi s-a calificat in Elita si a castigat sambata, 14 octombrie primul meci contra echipei ACS Viitorul Arges cu scorul de 4 - 3.

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 90 lei
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic