Juniorii C, victorie cu 9-1 în Liga Elitelor

Toate echipele de juniori ale Politehnicii s-au impus în jocurile de sâmbătă.

Juniorii C, antrenați de Bebe Manole, au câștigat cu 9-1 pe terenul celor de la LPS Focșani, în Liga Elitelor U15. Marcatorii golurilor au fost: Eduard Boz (2), Teodor Nechifor (2), Calin Gavrilescu, Moldovan Bogdan (3), Teodor Cuibus.

Juniorii B, pregătiți de Adrian Dobrea, au ajuns la a 4-a victorie consecutivă în Liga Elitelor U17, după ce s-au impus, în Copou, în fața celor de la LPS Focșani. Goulurile au fost reușite de Iurașcu Iulian, Tanasa Andrei, Moisa Andrei.

Juniorii A, sub comanda antrenorului Gelu Paveliuc, s-au impus în derby-ul rundei în care s-au întâlnit primele 2 clasate, învingând LPS Suceava cu scorul de 4-1. Pentru Poli au marcat Francisc Cristea, junior care s-a aflat pe bancă și la meciul seniorilor cu Dinamo, Frunză și Șobranevschi (2).

Grupa de juniori C1, antrenată de Adi Cotan, a câștigat contra echipei Steaua Magică, 2-1, ambele goluri fiind marcate de Farcaș Diego.

Juniorii D1, antrenați de Mihai Drăgoi, s-au impus categoric, cu scorul de 14-0, în fața celor de la Inter Iași.

Felicitări tuturor!

#UnitiVomInvinge 

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Rezultatele juniorilor

Juniorii A au confirmat poziția de lider.

Prima echipă
Înfrângere definitivă pentru Horia Sabo!

Astăzi, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins acțiunea intentată de Horia Sabo împotriva clubului nostru. Decizia este definitivă.

Prima echipă
Portar american de 18 ani și 2,07 metri a semnat cu Poli

Samnik Jacob este jucătorul Politehnicii.

Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali