Mesajul Președintelui Politehnicii, Adrian Ambrosie

 Sunt sigur că noi, ieşenii, vom fi mai uniţi ca niciodată şi, impreună, vom face Politehnica mare din nou!

La mulţi ani, România! 
La mulţi ani, ieşeni!

Suntem martorii şi contemporanii unui moment unic în istoria noastră: sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918! După mult timp în care am fost asupriţi şi am plătit tribut cotropitorilor, noi, românii, am înfăptuit şi realizat visul de secole!

Iaşul fotbalistic a traversat, asemeni țării noastre, clipe de neuitat, în care victoriile și performanțele sportive ne-au făcut să ne simțim mândri! Politehnica a demonstrat, de-a lungul timpului, că performanţele sportive au fost săvârşite doar în momente de linişte şi unitate pentru că, aşa cum spune un vechi proverb românesc „Unirea biruieşte şi cel mai tare duşman!” Cred că acum, ieşenii pot demonstra că, asemeni înaintaşilor noştri care au făurit România Mare, ei se vor uni pentru a nu mai aştepta zeci de ani până la noi clasări ale echipei noastre între cele mai bune din ţară. Aceste performanţe au fost realizate, aşa cum ştiţi cu toţii, respectând principii în care cu toţi credem şi ghidaţi de gânduri sincere spre binele fotbalului ieşean. 
 
Dragi suporteri, „dacă puterea se uneşte cu dreptatea, ce poate fi mai presus de această unire?” (Eschil). Sunt sigur că noi, ieşenii, vom fi mai uniţi ca niciodată şi, impreună, vom face Politehnica mare din nou!
 
Uniți, vom învinge!
 
Cu respect şi încredere, 
Adrian Ambrosie 
Preşedinte executiv Politehnica Iaşi
Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
10 lei un bilet la Poli - CFR Cluj

Prețuri speciale la meciul din penultima etapă a sezonului regulat!

Prima echipă
Joao Teixeira a semnat

Mijlocașul portughez a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului.

Prima echipă
Florin Gardoș are fractură de piramidă nazală

În urma unui consult amănunțit efectuat astăzi, acesta este diagnosticul medicilor în cazul accidentării lui Florin Gardoș.

Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali