Portari de perspectivă pentru Politehnica

Axinte Teodor și Târnovanu Ștefan, doi tineri jucători, de doar 17 ani, care pot securiza buturile Iașului în anii ce vor urma.

După ce tânărul portarul ieșean Axinte Teodor (dreapta) a fost cooptat în cantonamentul din Antalya și a devenit al treilea portar din lotul ieșenilor, o altă veste îmbucurătoare vine de la Centrul de Copii și Juniori.

Tânărul portar Târnovanu Ștefan, născut în anul 2000, a fost convocat în premieră la reprezentativa tricolorilor Under 17 pentru stagiul de pregatire de la Oliva Nova, Spania, în perioada 07.02.2017-14.02.2017, unde naționala României va susține doua jocuri – primul contra Irlandei, în data de 11.02.2017, iar al doilea contra Ungariei, pe 13.02.2017.

Alte știri despre juniori
Juniori
Trei medalii de aur pentru CSM Poli Iasi la Cupa "Play" Bacau

CSM Politehnica Iasi a dominat si în acest an întrecerile Cupei "Play" Bacau, reusind sa se claseze pe prima pozitie la trei categorii de vârsta.

Juniori
Rezultate Trofeul "Gheorghe Ola" U9 - faza judeteana (grupa 2008)

Începând cu luna septembrie şi pînă la jumătatea lunii noiembrie 2017 am participat la Trofeul "Gheorghe Ola” - Faza Judeţeană organizată A.J.F.Iaşi.

Juniori
CSM Politehnica Iasi s-a impus in primul meci din cadrul Ligii Elitelor U19

Grupa de juniori A a CSM Poli Iasi s-a calificat in Elita si a castigat sambata, 14 octombrie primul meci contra echipei ACS Viitorul Arges cu scorul de 4 - 3.

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 90 lei
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic