Sfârșit de campionat

Miercuri, 10.05.2017, juniorii Elite A și B ai CSM Politehnica Iași au evoluat în ultima rundă din acest campionat contra echipelor de juniori ai FC Brașov.

Miercuri, 10.05.2017, juniorii Elite A și B ai CSM Politehnica Iași au evoluat în ultima rundă din acest campionat contra echipelor de juniori ai FC Brașov. Juniorii A Elite au pierdut cu scorul de 5-0, dar trebuie menționat ca au lipsit Vlad Danale, Adrian Moldovan și Robert Asăvoaie, aceștia fiind cooptati la echipa mare.

De celalaltă parte, juniorii B Elite au trecut de “stegarii” mici cu scorul de 3-0. Pentru ieșeni a marcat o “dubla”  Zaharia Alexandru și Armeanu Marius.

Juniorii A Elite au incheiat campionatul pe locul 5, iar juniorii B Elite pe locul 11. Ambele competiții au avut un numar de 14 echipe înscrise la startul sezonului. 

Toate informațiile au fost furnizate de către profesorul Marian Moldovan, șeful centrului de copii și juniori CSM Politehnica Iași Iași.

Alte știri despre juniori
Juniori
Trei medalii de aur pentru CSM Poli Iasi la Cupa "Play" Bacau

CSM Politehnica Iasi a dominat si în acest an întrecerile Cupei "Play" Bacau, reusind sa se claseze pe prima pozitie la trei categorii de vârsta.

Juniori
Rezultate Trofeul "Gheorghe Ola" U9 - faza judeteana (grupa 2008)

Începând cu luna septembrie şi pînă la jumătatea lunii noiembrie 2017 am participat la Trofeul "Gheorghe Ola” - Faza Judeţeană organizată A.J.F.Iaşi.

Juniori
CSM Politehnica Iasi s-a impus in primul meci din cadrul Ligii Elitelor U19

Grupa de juniori A a CSM Poli Iasi s-a calificat in Elita si a castigat sambata, 14 octombrie primul meci contra echipei ACS Viitorul Arges cu scorul de 4 - 3.

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 90 lei
Sponsori principali
Parteneri
Parteneri medicali
Sponsor tehnic