Sfârșit de campionat

Miercuri, 10.05.2017, juniorii Elite A și B ai CSM Politehnica Iași au evoluat în ultima rundă din acest campionat contra echipelor de juniori ai FC Brașov.

Miercuri, 10.05.2017, juniorii Elite A și B ai CSM Politehnica Iași au evoluat în ultima rundă din acest campionat contra echipelor de juniori ai FC Brașov. Juniorii A Elite au pierdut cu scorul de 5-0, dar trebuie menționat ca au lipsit Vlad Danale, Adrian Moldovan și Robert Asăvoaie, aceștia fiind cooptati la echipa mare.

De celalaltă parte, juniorii B Elite au trecut de “stegarii” mici cu scorul de 3-0. Pentru ieșeni a marcat o “dubla”  Zaharia Alexandru și Armeanu Marius.

Juniorii A Elite au incheiat campionatul pe locul 5, iar juniorii B Elite pe locul 11. Ambele competiții au avut un numar de 14 echipe înscrise la startul sezonului. 

Toate informațiile au fost furnizate de către profesorul Marian Moldovan, șeful centrului de copii și juniori CSM Politehnica Iași Iași.

Alte știri despre juniori
Juniori
Juniorii 2008 au triumfat la Bistriţa

Echipa de juniori născuţi în anul 2008, pregătiţi de Mihai Drăgoi, a câştigat Cupa „Lucian Sânmărtean”.

Juniori
CSM Poli Iași U19 a câștigat Brașov Cup

La finalul săptămânii trecute, juniorii ”mari” ai clubului nostru și-au demonstrat valoarea la cel mai important turneu pentru categoria lor de vârstă organizat în România, Brașov Cup.

Juniori
Partide amicale cu adversari din America

Premieră pentru juniorii ieșeni. Juniorii ieșeni ai grupelor 2006 și 2008 vor întalni echipele de juniori ai echipei americane Chicago Fire.

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 200 lei
Sponsori principali
Parteneri
Partener medical
Sponsor tehnic