Sfârșit de campionat

Miercuri, 10.05.2017, juniorii Elite A și B ai CSM Politehnica Iași au evoluat în ultima rundă din acest campionat contra echipelor de juniori ai FC Brașov.

Miercuri, 10.05.2017, juniorii Elite A și B ai CSM Politehnica Iași au evoluat în ultima rundă din acest campionat contra echipelor de juniori ai FC Brașov. Juniorii A Elite au pierdut cu scorul de 5-0, dar trebuie menționat ca au lipsit Vlad Danale, Adrian Moldovan și Robert Asăvoaie, aceștia fiind cooptati la echipa mare.

De celalaltă parte, juniorii B Elite au trecut de “stegarii” mici cu scorul de 3-0. Pentru ieșeni a marcat o “dubla”  Zaharia Alexandru și Armeanu Marius.

Juniorii A Elite au incheiat campionatul pe locul 5, iar juniorii B Elite pe locul 11. Ambele competiții au avut un numar de 14 echipe înscrise la startul sezonului. 

Toate informațiile au fost furnizate de către profesorul Marian Moldovan, șeful centrului de copii și juniori CSM Politehnica Iași Iași.

Alte știri despre juniori
Juniori
Sfârșit de campionat

Miercuri, 10.05.2017, juniorii Elite A și B ai CSM Politehnica Iași au evoluat în ultima rundă din acest campionat contra echipelor de juniori ai FC Brașov.

Juniori
Etapa intermediară la juniori A și B

Miercuri, 03.05.2017, juniorii A și B de la grupele CSM Politehnica Iași au primit vizita echipelor din București, CS Dinamo respectiv Sport Team București.

Juniori
Hat-trick de vis

Sâmbătă, 22 aprilie, pe terenul sintetic din Copou, juniorii A și B ai CSM Politehnica Iasi au primit vizita juniorilor de la Dinamo Bucuresti 1948.

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Hanorac, 92 lei, vezi produs
Profil jucător
VASILE GHEORGHE
Data nașterii:
09.09.1985
Locul nașterii:
Brăila
Echipa la care a început fotbalul (la juniori):
Dacia Unirea Brăila
Echipe la care a evoluat (la seniori):
Unirea Urziceni, Astra, U Cluj, CS Mioveni, Universitatea Craiova, Oțelul Galați
Înălțime:
1.77m
Greutate:
72kg
Hobby-uri:
Muzica, fotbal
7
Sponsori principali
Parteneri
Partener medical
Sponsor tehnic