Tiago si Platini au invins Africa de Sud!

Trei dintre jucatorii echipei noastre au avut meciuri dificile aseara in preliminariile CM.

Trei dintre jucatorii echipei noastre au avut meciuri dificile aseara in preliminariile CM. Reprezentativa Insulelor Capului Verde, cu Tiago titular si Platini din minutul 78 pe teren, a invins, in deplasare, cu 2-1 Africa de Sud. Intr-un alt meci, Egipt-Uganda, Kizito a intrat la pauza, dar egiptenii s-au impus cu 1-0 in fata nationalei sale. 
Cei trei internationali vor reveni la echipa noastra, dar numai doi dintre ei pot juca sambata, cu Juventus, Tiago fiind suspendat.
Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Juniori de viitor, în Copou

După mulţi ani, activitatea Centrului de Copii şi Juniori reprezintă un obiectiv important pentru conducerea administrativă şi tehnică a CSM Politehnica Iaşi. Mai mulţi tineri formaţi aici au făcut pasul spre echipa de seniori, iar unii dintre ei au debutat în Liga I. Coordonatorul Centrului, prof. Marian Moldovan, a făcut o radiografie a activităţii.

Prima echipă
Adrian Ambrosie: „Avem o şansă mare să realizăm obiective mărețe!”

Preşedintele executiv al CSM Politehnica Iaşi, Adrian Ambrosie, a făcut calcule în ceea ce priveşte şansa echipei noastre de a se califica în play-off. De asemenea, şeful grupării din Copou susţine că, din punct de vedere financiar, gruparea din Copou stă mult mai bine decât în perioada similară a anului trecut. Mai multe detalii aflaţi citind interviul oferit de Adrian Ambrosie înaintea partidei cu FCSB.

Prima echipă
Ultimele bilete pentru meciul cu FCSB

Vineri, în ziua meciului, de la ora 12, vor fi puse în vânzare, la casele de bilete de la stadion, ultimele 1000 de bilete disponibile.

NOU ÎN MAGAZINUL OFICIAL
Abonament Tribuna B, 200 lei
Sponsori principali
Parteneri
Partener medical
Sponsor tehnic