Treasure Hunt 2018

Cei 50 de participanți, alături de căpitanii: Onofraș, Cioinac, Zmeu, Panțîru, Cobrea, Dohot, Flores, Stoican Kerezsy și Cristea, au descoperit comorile Politehnicii!

Treasure Hunt, o acțiune organizată de clubul nostru în parteneriat cu Brandweb, a adunat la start 50 de participanți, grupați în 10 echipe, fiecare condusă de un căpitan: Onofraș, Cioinac, Zmeu, Panțîru, Cobrea, Dohot, Flores, Stoican Kerezsy și Cristea.

Fiecare echipă a avut de identificat o serie de indicii care, găsite în timpul cel mai scurt, îi duceau către marele premiu.

Învingătoare a fost #TeamOnofraș, cei 5 membri câștigând o experiență pe care și-o dorește orice suporter: o zi întreagă petrecută alături de echipa favorită, Politehnica Iași!

De asemenea, toți participanții au primit premii din partea sponsorilor: Brandweb, Panifcom, Kosarom, Cotnari, Blueair, Coca Cola, Dentesse, Seroussi, The Jack, Superbet.

Felicitări tuturor!

#UnitiVomInvinge

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Creează grafica pentru noul autocar al Politehnicii

Data limită de trimitere a lucrărilor este 21 octombrie 2018.

Prima echipă
Treasure Hunt - Marele Premiu

Miercuri, 10 octombrie, va avea loc o acțiune inedită care va aduce împreună jucători, membri ai staff-ului Politehnicii și suporteri.

Prima echipă
Interviu cu Dylan Flores în cotidianul `Marca`

Mijlocașul Politehnicii a vorbit, în prestigiosul cotidian madrilen, despre obiectivele sale la Iași.

COMANDĂ BILETE ONLINE
Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali