Treasure Hunt 2018

Cei 50 de participanți, alături de căpitanii: Onofraș, Cioinac, Zmeu, Panțîru, Cobrea, Dohot, Flores, Stoican Kerezsy și Cristea, au descoperit comorile Politehnicii!

Treasure Hunt, o acțiune organizată de clubul nostru în parteneriat cu Brandweb, a adunat la start 50 de participanți, grupați în 10 echipe, fiecare condusă de un căpitan: Onofraș, Cioinac, Zmeu, Panțîru, Cobrea, Dohot, Flores, Stoican Kerezsy și Cristea.

Fiecare echipă a avut de identificat o serie de indicii care, găsite în timpul cel mai scurt, îi duceau către marele premiu.

Învingătoare a fost #TeamOnofraș, cei 5 membri câștigând o experiență pe care și-o dorește orice suporter: o zi întreagă petrecută alături de echipa favorită, Politehnica Iași!

De asemenea, toți participanții au primit premii din partea sponsorilor: Brandweb, Panifcom, Kosarom, Cotnari, Blueair, Coca Cola, Dentesse, Seroussi, The Jack, Superbet.

Felicitări tuturor!

#UnitiVomInvinge

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
10 lei un bilet la Poli - CFR Cluj

Prețuri speciale la meciul din penultima etapă a sezonului regulat!

Prima echipă
Joao Teixeira a semnat

Mijlocașul portughez a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului.

Prima echipă
Florin Gardoș are fractură de piramidă nazală

În urma unui consult amănunțit efectuat astăzi, acesta este diagnosticul medicilor în cazul accidentării lui Florin Gardoș.

Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali