Trei medalii de aur pentru CSM Poli Iasi la Cupa "Play" Bacau

CSM Politehnica Iasi a dominat si în acest an întrecerile Cupei "Play" Bacau, reusind sa se claseze pe prima pozitie la trei categorii de vârsta.

CSM Politehnica Iasi a dominat si în acest an întrecerile Cupei "Play" Bacau, reusind sa se claseze pe prima pozitie la trei categorii de vârsta. Grupele 2007, 2008 si 2009 pregatite de prof. Mihai Dragoiau cucerit medaliile de aur la editia a VIII-a a traditionalului turneu desfasurat în orasul lui Bacovia, având comportari foarte bune.

La categoria 2007, echipa ieseana pregatita de prof. Mihai Dragoi a facut parte din grupa C, alaturi de AFC Bubu Bacau I, Juniorul Bârlad, ASC Rot Tecuci si CSM Vatra Dornei, reusind sa se califice în semifinale de pe primul loc, cu 10 puncte (3 victorii si un egal, golaveraj 16-2).

CSM Poli a trecut în semifinale de Kinder Sg. De Mures cu scorul de 4-3, iar în finala a dispus la limita de LPS Suceava, scor 2-1. Pe lânga medaliile de aur, clubul iesean a obtinut la aceasta categorie si doua premii individuale, pentru cel mai bun jucator (Urbanovici Ianis), respectiv cel mai bun portar (Axinia Catalin). La aceasta categorie au participat 15 echipe împartite în 3 grupe.

Lotul echipei CSM Poli Iasi – grupa 2007: Axinia Catalin – portar, Dobrea Denis, Gheorghiu stefan, Constantiniu Didi, Maican Rares, Barau Victor, Urbanovici Ianis, Amironesei Malin, Voina Albert si Boz Andrei.
Clasament final categoria 2007: 1. CSM Poli Iasi I, 2. LPS Suceava, 3. CSS Botosani, 4. Kinder Sg. De Mures.

Parcurs fara înfrângere la categoria 2008

Echipa ieseana a avut o comportare foarte buna si la categoria 2008, reusind sa câstige trofeul dupa un parcurs fara înfrângere. În grupe, elevii prof. Dragoi au înregistrat doua victorii (2-1 cu Viitorul Buzau, 8-0 cu CSS Tg. Neamt) si o remiza (3-3 cu CSS Botosani), calificându-se de pe primul loc în sferturi, cu 7 puncte.

Iesenii au învins Juniorul Brasov în sferturi, la loviturile de departajare (2-1, 1-1 dupa timpul regulamentar), în semifinale au trecut cu 2-0 de Miercurea Ciuc, iar în ultimul act a urmat o victorie la limita cu Juniorul Galati, scor 2-1.
Ilie Vlad a fost desemnat cel mai bun jucator, iar Mihai Dragoi a primit la final premiul pentru cel mai bun antrenor.
28 de echipe au participat la categoria 2008, acestea fiind împartite în 7 grupe.

Lotul echipei CSM Poli Iasi – grupa 2008: Formagiu Darius, Hrimiuc Paul (n. 2009) – portari, Formagiu Flavius, Bejenariu Denis, Rîmbu Tudor, Ilie Vlad, Ciapa Matei, Timofte Fabyani, Harhata Rares, Giurgiuveanu Emy, Donac Andrei, Balan Adrian si Filimon Alexandru.
Clasament final categoria 2008: 1. CSM Poli Iasi, 2. Juniorul Galati, 3. Miercurea Ciuc, 4. Luceafarul Bucovina Suceava.

Victorii pe linie la categoria 2009

La categoria 2009, clubul iesean a participat cu doua echipe, reusind sa termine cu ambele în primele 5. Prima echipa a devenit campioana dupa un parcurs excelent, sase victorii din sase posibile, în timp ce echipa a doua s-a clasat în final pe locul 5.

CSM Poli I si-a început ascensiunea spre titlu cu trei victorii clare în grupe (3-0 cu Atletico Junior Bacau, 7-1 cu Nicu Gane Falticeni si 8-0 cu Drips Botosani), iar în meciurile eliminatorii au urmat alte trei succese categorice: 3-0 cu Junior Botosani, în sferturi,  2-0 cu Real Junior Vaslui, în semifinale, respectiv 4-1 cu Luceafarul Galati, în finala.

Echipa a doua a câstigat toate cele patru meciuri din faza grupelor fara gol primit, dar în sferturi a cedat cu 0-1 la Luceafarul Galati, ajungând sa se claseze pe locul 5 dupa alte doua victorii în meciurile de clasament.  

CSM Poli Iasi a obtinut si cu grupa 2009 doua premii individuale, prin Vieriu Matei (golgeterul turneului, cu 15 goluri) si Hrimiuc Paul (cel mai bun portar, cu doar 4 goluri primite în 13 meciuri). La aceasta categorie au participat 27 de echipe împartite în 6 grupe.

CSM Poli Iasi - Echipa I: Hrimiuc Paul – portar, Paraschiv Calin, Talasca Ianis, Geaman Robert, Stoica Rykardo, Vieriu Matei, tibucanu George.
CSM Poli Iasi - Echipa II: Hrimiuc Paul – portar, Popescu Cristi, Gherman Edy, Romanescu Vlad, Pichiu Robert, Munteanu Adi, Caruntu Tudor.
Clasament final categoria 2009: 1. CSM Poli Iasi I, 2. Luceafarul Galati, 3. Real Junior Vaslui, 4. LPS Suceava, 5. CSM Poli Iasi II.

Alte știri despre juniori
Juniori
Rezultatele juniorilor

Două victorii, două înfrângeri pentru juniorii Politehnicii, în acest week-end.

Juniori
Politehnica Iași a câștigat zona 1 Moldova a Interligii de iarnă

Echipa pregătită de antrenorii Mihai Drăgoi și Răzvan Buhă a încheiat turneul pe primul loc.

Juniori
Juniorii U17, victorie contra lui Dinamo

Politehnica Iași - Dinamo București 3 - 1

Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali