Noua conducere executivă a Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iași a fost prezentată oficial, astăzi, în Sala “Vasile Pogor” a Primăriei Municipiului Iași, cu prilejul unei conferințe de presă la care a participat, alături de șefii grupării, primarul Mihai Chirica. Fostul căpitan al echipei din Copou, Ciprian Paraschiv, va fi, începând de la 1 februarie, președinte al clubului. Adrian Ambrosie va ocupa funcția de manager executiv. Mircea Ursu rămâne pe postul de vicepreședinte. Contractul cu vicepreședintele Cristi Stărică se încheie, pe cale amiabilă, de la 1 februarie și, pe această cale, îi mulțumim pentru munca depusă.

Ciprian Paraschiv este unul dintre cei mai iubiți foști căpitani de echipă din Copou. A facut parte din echipa de Juniori I – campioană națională în anul 1993, apoi, la seniori, a fost component al formației care a reusit, în anul 1995, promovarea în primul eșalon în urma barajului câștigat, la Brașov, în fața celor de la Electroputere Craiova. Ciprian Paraschiv este profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr.T.Popa” din Iași, are doctorat în marketing sportiv. A ocupat funcția de director al Direcției pentru Sport și Tineret a Județului Iași. Din anul 2014 a fost Director de Dezvoltare Fotbalistică la Federația Română de Fotbal.

“Am revenit în Copou cu sufletul și inima deschise, dar și cu multă experiență și cunoștințe fotbalistice dobândite în frumoasa perioadă petrecută la Federația Română de Fotbal alături de adevărați profesioniști. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și mi-au propus să revin acasă. În administrația clubului suntem doar ieșeni, mulți dintre noi am jucat de-a lungul timpului la echipa din Copou și suntem atașați de culorile alb-albastre, ceea ce imi dă și mai mare încredere că ne vom duce planurile la îndeplinire, acelea de a crea un club de fotbal pe modelul de business. Sper ca peste nu foarte mult timp să jucăm pe un nou stadion și cred în acest lucru, mai ales că, în perioada petrecută la federație am colaborat eficient cu domnul primar. Iașul a găzduit o finală a Cupei României la fotbal feminin. Iașul are acum un teren sintetic la Stadionul Tineretului. Tot la Iași a fost demarat proiectul național “Împreună Suntem Fotbal în Grădinițe”. Aș vrea să văd că ieșenilor le pasă de acest brand al orașului, echipa de fotbal, și primul prilej să-și arate atașamentul este meciul de luni, cu FC Viitorul, în care mi-aș dori să văd tribunele pline. Dacă suporterii m-au vrut, și eu îi vreau să umple stadionul Emil Alexandrescu!”
Ciprian Paraschiv – președintele CSM Politehnica Iași

“Chiar dacă vacanța a fost scurtă, ne-am străduit să aducem plusuri la club, atât în plan sportiv, cât și administrativ. Ne-am consultat cu toții la Consiliul Director, am simțit și implicarea domnului primar în luarea deciziilor și iată că Poli va relua luni campionatul cu jucători noi talentați în lot, cu un antrenor principal de mare valoare, Mircea Rednic, și cu fostul coleg din vestiar, acum de birou, Ciprian Paraschiv, în conducere. Cred că toate acestea reprezintă adevarate atuuri pentru viitorul Politehnicii Iași. Ciprian iubeste Politehnica, fără îndoială, la fel ca noi toți și am încredere că prin venirea lui ne va fi mai ușor să ne îndeplinim obiectivele. Tocmai de aceea, cred că optimismul meu nu este exagerat. Sper ca atașamentul față de club, experiența și dorința noastră de reușită să facă din Poli un club așa cum toți ni-l dorim. Au fost perioade dificile peste care am trecut, iar acum suntem și mai puternici.”
Adrian Ambrosie – manager executiv la CSM Politehnica Iași

“E un nou început pt echipa fanion a Iașului. Am încredere ca noul președinte va fi un adevărat lider asa cum a fost și un adevărat căpitan de echipa pe teren. De astăzi începe un nou drum spre performanta. Iasul e un oraș european și o echipa de nivel european. Indiferent de ce se va întâmpla în următoarea perioada, noua conducere are un cec în alb din partea mea.
Mihai Chirica – primarul municipiului Iași

Puteți urmări înregistrarea integrală a conferinței de presă aici:

Un comentariu

  • Viorel Cojocar spune:

    Sa fie intr-un CEAS BUN !!! Cu certitudine MUTARI inspirate ! Am incredere in cuplul PARASCHIV-AMBROSIE si cu atat mai mult in aducerea lui REDNIC,un antrenor profesionist,ce poate aduce CUPA in COPOU bineinteles cu aportul si ambitia grupului !!! FORTZA POLI IASI !!!

Lasă un răspuns