Membrii Consiliului Director al Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iași au primit cu stupoare informația conform căreia numele grupării din Copou a fost asociat, de conducătorul unui club din România, unui act care nu are de a face cu etica sportivă. De mirare este faptul că declarațiile privind posibilitatea ca echipa noastră să nu-și fi apărat corect șansele, pe teren, vin din partea unei persoane, conducător al unui club de top din Liga I, cu care clubul nostru a avut întotdeauna relații sportive și comerciale corecte, bazate pe respect reciproc.

De aceea, îi solicităm, public, domnului George Becali să răspundă la următoarele întrebări:

1. Cum dovediți cele afirmate?
2. Care sunt persoanele din clubul nostru care v-au solicitat suma respectivă în schimbul pierderii meciului direct?
3. De ce nu ați făcut publică respectiva discuție la momentul în care susțineți că a avut loc și o faceți acum, după doi ani?
4. Dacă acuzele sunt lipsite de probe, cine reface imaginea grav afectată a clubului ieșean de spusele dumneavoastră?
5. Dacă acuzele sunt lipsite de probe, cum vă permiteți să jigniți o întreagă comunitate pe care o reprezintă clubul de fotbal CSM Politehnica Iași?

Menționăm că astfel de practici, pentru care am fost acuzați, nu fac parte din îndeletnicirile reprezentanților clubului nostru. Întotdeauna, chiar dacă am trecut prin momente dificile, atât de ordin sportiv, cât și material, am fost preocupați să ne desfășurăm activitatea respectând în totalitate regulamentele în vigoare, ghidați de fair-play.

Consiliul Director al Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iași

Lasă un răspuns