Antrenorul principal al echipei noastre, Mircea Rednic a prefațat partida de mâine cu Universitatea Craiova din sferturile de finală ale Cupei României. Tehnicianul speră ca elevii săi să aibă o evoluție mult mai bună decât în meciul din campionat contra oltenilor.

“Le-am prezentat jucătorilor repriza a doua a meciului din campionat cu Universitatea Craiova când am avut o evoluție bună, cu două goluri frumoase, cu multă speranță și le-am cerut să facă ce au făcut în a doua repriză. Ar fi o performanță mare pentru Politehnica, pentru suporteri, dar și pentru mine să ne calificăm în semifinale. Azi dimineață, conducerea a venit în vestiar și vor avea o primă frumoasă.”

Mircea Rednic s-a referit și la fotbaliștii pe care-i va folosi în duelul cu Universitatea Craiova.

“Nu protejez jucătorii, chiar dacă avem și sâmbătă meci în campionat. Vor intra cei care sunt 100% din punct de vedere medical. Vor fi și câteva surprize. Mihalache și Bădic sunt accidentati. Sper să revină de săptămâna viitoare.”

La finalul conferinței de presă, antrenorul Mircea Rednic i-a transmis “La mulți ani!” analistului video al clubului, Emi Isac, căruia i-a urat multă sănătate și să bucure de multe victorii ale Politehnicii Iași.

Lista comentarii

Lasă un răspuns