CSM Politehnica Iași s-a alăturat Campaniei “MINGI ÎN ȘCOLI” inițiată de Asociația Suporterilor SOCIOS Iași

Fotbaliștii Andrei Cristea, Michael Omoh, Teodor Axinte și team-managerul Marius Onofraș i-au însoțit pe membrii Asociației Suporterilor SOCIOS Iași la Școala Gimnazială “Elena Cuza” din cartierul ieșean Păcurari.

Fanii Politehniicii le-au oferit elevilor mingi pentru ca ora de educație fizică și sport să fie mai placută. Apoi, cei mici au participat la un concurs cu întrebări despre Politehnica Iași. Elevii au dovedit că au cunoștințe temeinice în ceea ce privește istoria clubului din Copou. Uimiți de respunsurile primite la întrebări, jucătorii i-au răsplatit pe cei mici cu invitații la meciul de sâmbătă al Politehnicii cu Universitatea Craiova.

Apoi, trei dintre școlari s-au transformat în reporteri TV și le-au adresat întrebări, inclusiv în limba engleză, fotbaliștilor Andrei Cristea, Michael Omoh și Teodor Axinte.

Liderul Asociației Suporterilor SOCIOS, Cătălin Alexandru, a promis că, în perioada următoare, va merge și în alte școli din Iași pentru a oferi mingi elevilor, desigur, împreună cu jucători ai Politehnicii Iași.

La finalul întâlnirii, elevii au scandat numele Politehnicii, i-au încurajat pe jucătorii prezenți pentru meciul de sâmbătă, ora 20.00, cu Universitatea Craiova și au primis că nu vor mai lipsi de la partidele din Copou.

Urmăriți pe canalul oficial de Youtube al Politehnicii întreaga acțiune desfășurată, astăzi, la Școala Gimnazială “Elena Cuza”.

Lasă un răspuns