CSM Politehnica Iași a suspendat activitatea sportivilor de la echipa de seniori până duminică, 22 martie, inclusiv și a grupelor de copii și juniori până la data de 31 martie. Decizii ulterioare vor fi luate în funcție de măsurile adoptate de instituțiile abilitate. Accesul la Stadionul Emil Alexandrescu și pe terenurile de antrenament este limitat, doar angajații clubului și îngrijitorii arenei având permisă intrarea.

În acest peisaj sumbru, CSM Politehnica Iași păstrează comunicarea deschisă, în condiții de siguranță pentru toți cei interesați de activitatea clubului, desigur. Astfel, pentru a prezenta cât mai real cu putință situația la gruparea din Copou, în această dimineață, președintele Ciprian Paraschiv a răspuns la întrebări adresate de jurnaliștii ieșeni. Interviul poate fi urmărit pe canalul oficial de youtube al clubului.

În perioada următoare, la CSM Politehnica Iași nu vor avea loc acțiuni cu presa din motivele deja cunoscute. Pentru alte detalii, întrebări și eventuale solicitări, jurnaliștii sunt rugați să se adreseze managerului media Lucian Lucescu. Datele de contact sunt: e-mail: lucian.lucescu@politehnicaiasi.ro, telefon: 0040 728 022 800.

În speranța că situația va reveni la normal în cel mai scurt timp cu putință, vă mulțumim pentru înțelegere.

Multă sănătate tuturor!

Lasă un răspuns