UPDATE: În urma consultării suporterilor, campania “Porți închise, inimi deschise!” continuă, fanii Politehnicii având posibilitatea de a câștiga locul în autocar și tricoul prin tragere la sorți.

Campanie de susținere a echipei CSM Politehnica Iași la meciurile programate cu porțile închise

Fotbaliștii ieșeni au nevoie de susținerea suporterilor, chiar dacă meciul de pe teren propriu cu Academica Clinceni se va desfășura fără spectatori. Astfel, fanii echipei din Copou vor avea posibilitatea să-și arate atașamentul față de formația ieșeană.

Cum pot fi suporter adevărat?
Achiziționând bilete virtuale de acces la meci! Apoi, iți faci o fotografie pe fundal alb și o trimiți pe pagina de facebook a clubului.

Ce primesc în schimb?
Toate fotografiile fanilor care au achizitionat bilete virtuale vor fi imprimate pe tricourile purtate de jucători la intrarea pe teren. Astfel, favoriții tăi vor simți că ești alături de ei. Mai mult decât atât, biletul virtual iți poate asigura unul dintre cele 100 de locuri în autocarele suporterilor pentru semifinala Cupei României, dar și unul dintre tricourile speciale.

Cât costă biletul virtual?
10 lei – infinit mai puțin decât atașamentul suporterilor adevărați față de echipă! Tichetul va avea o grafică special creată pentru campanie. Biletele se pot achiziționa începând de joi, 12 martie. 

Unde găsesc biletul virtual?
La magazinul oficial al clubului din Iulius Mall, parter, dar și online, pe site-ul bilete.politehnicaiasi.ro! Tichetele, imprimate special pentru meci, pot fi achiziționate până joi, 19 martie, la ora 24.00. Vineri pregătim tricourile, iar sâmbătă, la meci, demonstrăm că inimile suporterilor sunt deschise pentru echipă, chiar dacă porțile stadionului sunt închise!

Cele 100 de locuri pentru deplasare la semifinala Cupei României și cele 25 de tricouri purtate de jucători și oficialii clubului înaintea meciului cu Academica Clinceni vor fi acordate participanților la campanie prin tragere la sorți (random.org). Deplasarea la manșa de pe terenului adversarului în semifinalele Cupei României se organizează doar dacă accesul spectatorilor va fi permis la meci. 

#ParteDinOrasParteDinInimaTa
#SiEuIubescPoliIasi
#PutemPentruPoli
#UnitiVomInvinge

Un comentariu

Lasă un răspuns