Suporterii Politehnicii Iași au la dispoziție, începând de astăzi, posibilitatea de a-și achiziționa obiecte cu însemnele echipei favorite. Oficialii CSM Politehnica Iași și FootballCoin au parafat astăzi, într-o conferință de presă, parteneriatul prin care ia ființă platforma online magazin.politehnicaiasi.ro.

“Este o nouă etapă în colaborarea dintre CSM Politehnica Iași și FootballCoin. Parteneriatul a început în vara anului trecut și am hotarât, de comun acord, să îl dezvoltăm, spre beneficiul suporterilor noștri. Astfel, fanii Politehnicii din țară, dar și din străinătate vor avea posibilitatea, extrem de facilă, de a-și procura obiecte cu însemnele clubului nostru. Chiar zilele trecute am primit o scrisoare de la Fan clubul din Spania și sunt sigur că și cei de peste granițe vor beneficia de noua platformă. Sunt sigur că va fi un proiect de succes.”

Ciprian Paraschiv – președintele CSM Politehnica Iași

“Deja s-a dat prima comandă pe magazinul online, de către o persoană din Alba Iulia. Pe lângă produsele existente pe site, se poate personaliza orice la comandă. Suporterii chiar pot veni cu propuneri. Prin acest proiect, clubul poate să-și crească veniturile. Parteneriatul se întinde pe durata a 5 ani. Vrem să fie un exemplu pentru alți sponsori, firme puternice, care să vină alaturi de Poli.”

Viorel Niculaie – director general Digital Economy Development, reprezentant FootballCoin

Evenimentul de lansare a magazinului online a fost găzduit de Muzeul Municipal “Regina Maria” din Iași.

Lasă un răspuns