CLUB
1608563541
7 zile de vacanță în Copou
share

Meciul de la Mediaș a fost ultimul oficial al anului pentru CSM Politehnica Iași, însă elevii lui Daniel Pancu nu au scăpat de antrenamente în 2020. Lunea viitoare, pe 28 decembrie, fotbaliștii sunt așteptați, din nou, la pregatire. 

"Colectivul tehnic al echipei noastre a considerat că o pauză până pe 3 sau 4 ianuarie ar fi fost prea lungă, mai ales că returul incepe înainte de mijlocul lunii ianuarie. Nu considerăm că ar fi fost nevoie de un cantonament, plus că nici nu știu dacă ar fi fost posibil văzând măsurile impuse de multe state europene. La stadion avem o sală foarte bine dotată și sper să țină și vremea cu noi să ne putem antrena pe terenurile din Copou. Dacă nu, avem varianta sinteticului din Abator. Ne dorim să fim bine pregătiți pentru partida din runda a XVI-a a campionatului."
Ciprian Paraschiv - președinte CSM Politehnica Iași 
 
Primul meci oficial al Politehnicii în anul 2021 va avea loc pe 13 ianuarie, în deplasare, contra Chindiei Târgoviște. În a doua etapă a returului, pe 18 ianuarie, Poli va primi vizita celor de la FC Botoșani. 
PRIMA ECHIPĂ
En fanfare!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Rămâneţi în faţa cortinei!
CITEȘTE ȘTIRE