CLUB
1716811389
ABONAMENTE POLI IAȘI PENTRU NOUL SEZON
Poli Iași oferă 10% reducere pentru vechii abonați la prelungirea abonamentelor și gratuitate pentru mai multe categorii de persoane!
share

Cu 7 săptămâni înaintea startului campionatului, vă puteți procura abonamentele de acces la toate jocurile oficiale și amicale ale Politehnicii Iași din sezonul 2024-2025. Miercuri, 29 mai, de la ora 16.00, la Stadionul Emil Alexandrescu, Peluza A, vor fi puse în vânzare cardurile de acces la meciuri. Tichetele pot fi procurate și online, situație în care cardurile vor putea fi ridicate de la stadion sau livrate la domiciliu, cu o taxă suplimentară pentru firma de curierat.

 

Prețurile abonamentelor pentru noul sezon sunt următoarele:

200 lei-           Peluza A

300 lei-           Tribuna B

300 lei-           Tribuna A, Sectoarele A1-A3 și A9-A11

500 lei-           Tribuna A, Sectoarele 0A, 0B, A4 și A8

1000 lei-         Tribuna 0

3000 lei-         Tribuna 0 Fotolii

 

ABONAMENTE CU REDUCERE!

Persoanele care au avut abonament în sezonul trecut beneficiază de o reducere de 10% la achiziționarea noilor carduri pe baza prezentării vechiului abonament și a actului de identitate.

 

ABONAMENTE GRATUITE!

De asemenea, tot de luni vor fi eliberate abonamente gratuite pentru mai multe categorii de persoane, pe baza cererilor și a documentelor oficiale emise de instituțiile competente:

- sportivi medaliați la competiții continentale, mondiale și olimpice originari din județul Iași sau legitimați la cluburi sportive ieșene (inclusiv cei care și-au încheiat cariera)

- elevi din județul Iași cu rezultate notabile la olimpiade internaționale (locurile I, II, III, mențiune, premiu special)

- elevi cu nota finală 10 la Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a și Bacalaureat, în anul 2024, de la instituții de învățământ din județul Iași

- persoane cu dizabilități

- veterani de război

- cetățeni de onoare ai municipiului Iași

- revoluționari

- foști angajați ai clubului de fotbal din Copou.

 

Programul emiterii abonamentelor este de luni până vineri, în intervalul 16.00-20.00.

 

Au fost stabilite și prețurile pentru biletele de acces la meciurile din Copou, cu mențiunea că tarifele pot suferi modificări:

 

20 lei-             Peluza A, Peluza B

30 lei-             Tribuna A (A1, A2, A3, A9, A10, A11), Tribuna B

50 lei-             Tribuna 0A și 0B, Tribuna A4 și A8

100 lei-           Tribuna 0

300 lei-           Tribuna 0 Fotolii

 

Și în noul sezon va fi permis accesul gratuit, în Sectorul A2 Family Zone de la Tribuna A, pentru copiii sub 14 ani însoțiți de un adult, pe baza biletelor cu valoare 0 emise exclusiv la case pentru fiecare meci.

 

La Peluza B, Sectoarele B5 și B6 sunt rezervate pentru suporteri oaspeți.

 

La Peluza B, în Sectoarele B1 și B2 va fi permis accesul gratuit pentru juniorii Academiei și pentru sportivi legitimați la cluburi din județul Iași cu tabel nominal aprobat de conducerea clubului, însoțiți de reprezentanți ai structurilor sportive respective.

PRIMA ECHIPĂ
INFO SPECTATORI
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete gratuite pentru MECIUL CAMPIONATULUI
CITEȘTE ȘTIRE