CLUB
1627566445
Abonamente și beneficii pentru suporteri în sezonul 2021-2022!
Toți fanii Politehnicii vor beneficia de reduceri importante oferite de parteneri și de o SURPRIZĂ plăcută din partea clubului!
share

Toți fanii Politehnicii vor beneficia de reduceri importante oferite de parteneri și de o SURPRIZĂ plăcută din partea clubului! Tarifele speciale ale biletelor și abonamentelor sunt legate de 1945, anul în care s-a născut oficial fotbalul ieșean.

 

După aproape 17 luni în care pandemia provocată de Covid-19 v-a ținut departe de stadion, accesul suporterilor la meciurile oficiale din Copou este din nou permis și, începând din a doua etapă a campionatului, pe 7 august, vă așteptăm în tribunele arenei Emil Alexandrescu să-i încurajați pe jucătorii noștri.

 

Asociația Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2021-2022 cu prețuri accesibile pentru toți suporterii alb-albaștri. Astfel, pentru a asista la meciurile din campionatul Ligii 2 Casa Pariurilor, Cupa României și amicale, au fost stabilite mai multe tarife, în funcție de sectorul vizat:

19, 45 LEI - Cardul ULTRAS pentru membrii galeriei:

                        Peluza A, Sectoarele 1-3

19, 45 LEI - Cardul ACCESIBIL:

                        Peluza A, Sectoarele 5-7

194, 5 LEI - Cardul SUPORTER:

                        Tribuna A, Sectoarele 1-11, 0A, 0B, Tribuna B Sectoarele 1-5 și 7-11

                        * (vezi oferta specială - 175 lei)

 

La aceste tarife accesibile veți beneficia de nenumărate avantaje oferite de partenerii CSM Politehnica Iași! Detalii veți primi în cel mai scurt timp pe site-ul oficial al clubului, www.politehnicaiasi.ro.

 

19, 45 LEI - BILETE: prețuri pentru intrare generală la meciurile de pe teren propriu

 

Abonamentele și biletele la meciuri vor putea fi achiziționate, începând de duminică, 1 august 2021, de la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall parter, program zilnic 12.00-20.00. De asemenea, cardurile pot fi rezervate și achitate online chiar acum, pe https://bilete.politehnicaiasi.ro/ și, apoi, ridicate personal de la magazin.

 

                                                                                   * OFERTĂ SPECIALĂ !!!

 

ABONAMENTUL SUPORTER LA PREȚUL DE 175 LEI

 

CSM POLITEHNICA IAȘI OFERĂ O REDUCERE DE 19,45 LEI LA ABONAMENTUL SUPORTER ȘI ACCESUL GRATUIT PENTRU TOȚI SUSȚINĂTORII ECHIPEI NOASTRE LA MECIUL DIN ETAPA A DOUA CU CONCORDIA CHIAJNA!

 

 

În mai multe sectoare ale Stadionului Emil Alexandrescu va fi permis accesul gratuit:

CARDUL PRESA pentru jurnaliștii acreditați:

                        Tribuna B, Sector 6, pe baza solicitărilor trimise la adresa lucian.lucescu@politehnicaiasi.ro până marți, 3 august 2021, ora 20.00.

CARDUL ACADEMIA pentru copiii și juniorii legitimați la Academia CSM Politehnica:

                        Peluza B Sectoarele 1-3. Fiecare junior va intra la meci pe bază de tabel cu antrenorul grupei și va primi câte un abonament gratuit pentru un membru al familiei în sectoarele respective.

CARDUL SPECIAL pentru persoane cu dizabilități:

                        Peluza A, Sector 4, pe baza documentelor doveditoare.

 

Tribuna Oficială și Tribuna 0 sunt destinate exclusiv oficialilor jocului și delegațiilor echipelor.

 

Sectoarele 5 și 6 de la Peluza B sunt destinate susținătorilor echipelor vizitatoare. Accesul va fi permis pe bază de bilet la prețul de 19,45 LEI, tichet ce va putea fi achiziționat de la o casă special dedicată suporterilor oaspeți.

Conform “Protocolului medical pentru desfășurarea competițiilor" realizat de Federația Română de Fotbal, participarea la meciurile de fotbal este permisă la cel mult 50% din capacitatea stadioanelor și doar pentru:

PRIMA ECHIPĂ
Juniorul Petru Corobuță a semnat cu Poli!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Succes, Poli, în noul sezon!
CITEȘTE ȘTIRE