CLUB
1678459801
ALB-ALBAȘTRII, ÎN GARDĂ!
Poli Iași - Progresul Spartac se joacă duminică, de la ora 13.00. Intrarea este liberă pentru femei și copii.
share

Antrenorul Leo Grozavu avertizează înaintea jocului de duminică: "Credeți-mă, chiar va fi un meci dificil! Întâlnim o echipă care joacă de ceva timp împreună, au omogenitate, jucători tineri, cu calități foarte bune, care cunosc foarte bine ce au de făcut pe teren. De asta am încercat să-i țin pe băieți concentrați toată săptămâna și sper ca duminică toată lumea să fie concentrată la joc. Asta e singura mea îngrijorare, nu teamă, îngrijorare că am putea privi relaxați acest joc", a spus antrenorul principal la conferința de presă de astăzi.

La întâlnirea cu jurnaliștii, Leo Grozavu a ținut să transmită felicitări tuturor femeilor cu prilejul zilei de 8 Martie și să le invite la meciul de duminică, mai ales că intrarea va fi liberă pentru doamne, domnișoare și pentru copii.

Tot la conferință, fundașul stânga Eric Finica a declarat: "Am jucat de mai multe ori împotriva lor anul trecut. Ei sunt o echipă care joacă, o echipă foarte tânără. Noi avem foarte mulți jucători cu experiență care știu să gestioneze astfel de meciuri. Trebuie să-i tratăm cu seriozitate maximă pentru că vin la noi acasă și noi trebuie să câștigăm cele 3 puncte. Încurajez suporterii să vină în număr cât mai mare la meciuri."

Conferința de presă poate fi urmărită integral pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru (click aici).

 

#haipoliiasi #poliiasi

PRIMA ECHIPĂ
ACCES GRATUIT PENTRU FEMEI LA MECIUL DE DUMINICĂ!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
MECIURI DECISIVE ÎN CUPA ROMÂNIEI PENTRU JUNIORII MARI
CITEȘTE ȘTIRE