CLUB
1613662158
Autocar ultramodern pentru Poli
share

Compania TARSIN a devenit partener de mobilitate pentru CSM Politehnica Iași. Elevii lui Andrei Cristea vor face deplasarea la Constanța și la celelalte jocuri din campionat în cele mai bune condiții. 

Jucătorii din Copou vor beneficia de un nou autocar pentru deplasările la meciuri. Autovehiculul de ultimă generație, produs de Mercedes Benz, a fost special pregătit pentru Poli. Exteriorul are un design deosebit. Pe caroserie se regăsesc însemnele clubului, cei doi cai de pe logo, numele principalilor parteneri precum și simbolul Iașului, Palatul Culturii. Participanții la trafic vor regăsi pe geamul din spate primele două versuri ale celui mai cunoscut cântec despre "orașul celor șapte coline". La interior, jucătorii și membrii staff-ului au la dispoziție 40 de locuri. Numărul acestora a fost redus, astfel încât să existe spațiu suficient la picioare și pentru cei mai înalți fotbaliști din lot. Scaunele sunt de asemenea personalizate cu însemnele clubului. Autocarul are multiple opțiuni pentru confortul pasagerilor, precum sistem multimedia, grup sanitar, climatizare, frigider sau expresor pentru cafea. 
 
Autovehiculul Mercedes Tourismo aparține companiei Tarsin, iar clubul nostru îl va putea utiliza urmare a unui parteneriat încheiat între cele două entități. Numele noului sponsor al Politehnicii a fost deja inscripționat pe tricourile oficiale de joc, pe spate, sub număr. 
 
Tarsin este o companie cu 25 de ani de experiență în servicii de transport și turism. Calitatea și standardele premium ale serviciilor sunt recunoscute și dovedite prin numeroasele colaborări de succes.
 
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți viziona imagini cu noul autocar și declarații ale domnilor Corneliu Lucescu, manager Tarsin, și Ciprian Paraschiv, președintele CSM Politehnica Iași.
PRIMA ECHIPĂ
COMUNICAT
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Andrei Cristea: "Am încercat foarte mult să ridic moralul jucătorilor!"
CITEȘTE ȘTIRE