CLUB
1713852725
Bilete la Poli Iași – UTA Arad
Poli Iași – UTA Arad este programat duminică, 28 aprilie, la ora 18.15.
share

Duminică, 28 aprilie, la ora 18.15, Stadionul Emil Alexandrescu din Copou va găzdui partida dintre Poli Iași și UTA Arad, din etapa a VII-a a Playout-ului Superligii. Biletele pot fi achiziționate online (CLICK AICI), precum și de la casele de bilete de la stadion, începând de marți, 23 aprilie, după următorul program:

 

Casa de bilete de la Peluza A:

Marți – vineri (23-26 aprilie), 16.00-20.00

Sâmbătă – duminică (27-28 aprilie), 14.00-18.00

 

Casa de bilete de la Tribuna A:

Duminică (28 aprilie), 16.00-18.00

 

Prețurile biletelor sunt următoarele:

20 lei-              Peluza A

30 lei -             Tribuna A și Tribuna B

40 lei-              Tribuna 0A și 0B, Tribuna A4 și A8

80 lei-              Tribuna 0

300 lei-            Tribuna 0 Fotolii

 

Copiii cu vârsta până la 14 ani (cu ducument justificativ - certificat de naștere sau pașaport) au acces gratuit, însoțiți de un adult, în sectorul Family Zone de la Tribuna A, în limita locurilor disponibile, pe baza unui tichet cu valoare 0, eliberat la casele de bilete, alături de tichetul pentru adult. În celelalte sectoare ale stadionului, copiii vor achita prețul integral al biletului.

La Peluza B, Sectoarele 5 si 6 sunt rezervate pentru suporterii oaspeți. Eliberarea biletelor se va face prin intermediul reprezentanților fanilor echipei vizitatoare. 

Cu ocazia meciului Poli Iași - UTA Arad, clubul nostru și A.N.C.A.A.R. Iași organizează o campanie pentru sprijinirea persoanelor cu autism, aprilie fiind luna conștientizării autismului în întreaga lume. Inițiativa Politehnicii Iași este sprijinită de Liga Profesionistă de Fotbal, Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul Federației Române de Fotbal și clubul UTA Arad, cărora le mulțumim pentru implicare. 

Pentru evitarea aglomerației la case în ziua jocului, vă recomandăm să achiziționați din timp biletele.

PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli Iași – FC Voluntari
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Paul Tănase are, din nou, nevoie de ajutorul nostru!
CITEȘTE ȘTIRE