CLUB
1654601239
Bine ai venit, Claudiu Niculescu!
share
De trei ori campion al țării, câștigător a trei Cupe ale României, al unei Supercupe și de două ori golgeterul primei ligi ca jucător, câștigătorul Cupei și Supercupei ca antrenor, Claudiu este, începând de astăzi, noul antrenor principal al Politehnicii Iași. 
 
Claudiu Niculescu a fost prezentat oficial intr-o conferință de presă organizată la Stadionul Emil Alexandrescu. Alături de el, în fața jurnaliștilor s-au aflat managerul executiv Florin Briaur, președintele Consiliului Director Cornel Șfaițer și impresarul Florin Vulturar.
 
Noul tehnician din Copou a vorbit frumos despre orașul Iași și clubul nostru, în timp ce șefii din Copou au anunțat că foarte importantă va fi calificarea în playoff pentru a putea fi atacată promovarea.
 
Cei trei conducători au spus că reunirea lotului va avea loc lunea viitoare, pe 13 iunie, dar că unii jucători, precum Vașvari și Tincu se vor bucura de câteva zile suplimentare de vacanță pentru că au încheiat mai târziu jocurile oficiale din sezonul precedent.
 
Referitor la completarea lotului, în vestiarul Politehnicii se vor afla și doi jucători de la Sporting Juniorul Vaslui, fundașul stânga Ștefan Ștefanovici și portarul Alex Dohotaru, veniți sub formă de împrumut.
 
În prima parte a pregătirii de vară vor veni mai mulți jucători în probe, dar și fotbaliști experimentați care să completeze lotul.
 
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți urmări înregistrarea conferinței de presă de astăzi (click aici).
PRIMA ECHIPĂ
Primele transferuri la Poli Iași pentru noul sezon
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
SELECȚIE LA ACADEMIA POLI IAȘI!
CITEȘTE ȘTIRE