CLUB
1694673067
Campania de la Vaslui, un real succes!
share
Daruri din suflet, 7 goluri și multe zâmbete! Acestea au fost ingredientele unei seri în care fotbalul a demonstrat că poate oferi mai mult decât încrâncenare. CSM Vaslui și Poli Iași s-au întâlnit într-un meci test în care nu fotbalul a fost în prim plan, ci dorința de face bine. 
Spectatorii prezenți în tribune au putut sprijini, prin donații, Fundația „Cristi's Outreach” din Bârlad, care lucrează cu copii din spectrul autismului.
Jucătorii din Copou au donat spre licitare un tricou oficial de joc și o minge, ambele semnate de fotbaliști și antrenori. De asemenea, la stadionul din Vaslui au fost puse în vânzare bilete la meciul din Liga I dintre Poli și FC Botoșani, din etapa a noua a Superligii, iar toți banii încasați din comercializarea tichetelor cu prilejul evenimentului caritabil au fost donați fundației. 
Pe teren, scorul a fost 7-0 pentru Poli, autorii golurilor fiind Baciu (autogol), Buş, Vaşvari, Ştefanovici, Katanec, Jatoba şi Dumitru. 
Au evoluat formațiile:
Poli Iași: Ailenei, Belu-Iordache, Tincu, Katanec, Ştefanovici, Itu, Vaşvari, Ciobanu, Hrib, Harrison, Buş. Au mai jucat Lung, Jankov, Farcaş, Jatoba, Dumitru şi Gheorghiţă. 
CSM Vaslui: Dohotariu, B. Baciu, Jitaru, O. Olaru, C. Turcu, C. Mocanu, Buhăescu, Neniţă, D. Crăciun, Ţârţârău, R. Rusu. Au mai evoluat la gazde Petrariu, Gîrdea, Joc, C. Ilieş, Cracea, Rădăcină, P. Deleanu, Petruţ, Nicolau, O. Codreanu, G. Crăciun.
 
“100% pentru asta am venit! Ne bucurăm că am putut fi alături de cei care au organizat acest eveniment. De fiecare dată cand e o cauza umanitară vom fi acolo în măsura în care vom reuși sau vom putea.”, a precizat Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași.
Cu prilejul evenimentului caritabil de la Vaslui au mai fost scoase la licitație tricouri de joc oferite de cluburile Farul Constanța, CFR Cluj, Universitatea Craiova, precum și din colecția personală a mai multor fotbaliști, printre care Bănel Nicoliță, Dorel Zaharia, Vasile Buhăescu, Dragoș Grigore sau Dani Coman.
PRIMA ECHIPĂ
Poli Iași sprijină copiii bolnavi de autism din județul Vaslui
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli Iași – FC Botoşani!
CITEȘTE ȘTIRE