CLUB
1660819026
Claudiu Niculescu: 'Mergem la Dej cu încredere că vom obține victoria!'
share
Partida Unirea Dej - Poli Iași, din etapa a treia a campionatului ligii secunde a fost prefațată, într-o conferință de presă, de antrenorul Claudiu Niculescu și mijlocașul Alin Roman. 
 
Tehnicianul din Copou a precizat că nu-i e teamă de echipa adversă sau de jucătorii ardeleni, însă a atras atenția că Poli va avea un meci dificil: "Întâlnim o formație care a început bine acest sezon, cu 2 victorii, au un lot omogen, joacă de vreo doi ani împreună. Încă nu știu cu arată terenul în acest moment, știu că nu era foarte bun, probabil ca va fi un joc de luptă. Sper ca sâmbătă, la ora 1, noi să fim bucuroși pentru victorie."
 
Alin Roman, mijlocașul transferat în această vară din Austria, a declarat că a fost convins de proiectul ambițios din Copou să revină în România: "Cred că nivelul fotbalului din Liga2 în țara noastră este peste cel din Austria în divizia a doua ca și calitate. Eu cred că la ce jucători avem vor veni rezultatele. Cu siguranță nu veți vedea tiki-taka, dar sunt sigur că vom câștiga multe partide."
 
Partida Unirea Dej - Poli Iași va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00. Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți urmări înregistrarea conferinței de presă de astăzi (click aici).
PRIMA ECHIPĂ
Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu parteneriat cu Politehnica Iaşi
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Conferință de presă
CITEȘTE ȘTIRE