CLUB
1661979757
Claudiu Niculescu: 'Va fi un meci de care pe care în Ghencea!'
Poli Iași va juca vineri, de la ora 16.30, în deplasare, cu Steaua, în etapa a cincea a campionatului.
share
Poli Iași va juca vineri, de la ora 16.30, în deplasare, cu Steaua, în etapa a cincea a campionatului. Întâlnirea a fost prefațată, astăzi, într-o conferință de presă, de antrenorul principal Claudiu Niculescu și mijlocașul ofensiv Torino Hunte. 
 
Tehnicianul din Copou a precizat că are un jucător indisponibil în lot, Anton Karachanakov, accidentat. Claudiu Niculescu a declarat că "va fi un meci de care pe care. Chiar dacă am câștigat ultimele 3 jocuri, nu am reușit mare lucru până acum. Da, am acumulat puncte, însă mai e mult până la îndeplinirea obiectivului. Le-am atras atenția jucătorilor că va fi greu, chiar dacă Steaua a pierdut la scor precendul joc pe teren propriu."
 
Torino Hunte, mijlocașul olandez, a spus că nu i-a fost ușor să se adapteze la fotbalul din România: "Am jucat doar în sistemul 4-3-3 până acum și e novoie să mă adaptez la stilul din Liga 2. Jucătorii sunt foarte muncitori aici. La noi am fost obișnuit cu un fotbal diferit, un fel de tiki-taka. Antrenorii mă ajută foarte mult."
 
Lotul echipei noastre va pleca mâine spre capitală. Meciul Steaua - Poli Iași va fi televizat pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport, vineri, de la ora 16.30.
PRIMA ECHIPĂ
Claudiu Niculescu: "Mă aștept la un meci încrâncenat sâmbătă"
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli Iași - Concordia Chiajna
CITEȘTE ȘTIRE