CLUB
1634017840
CLUBUL DIN COPOU SUSȚINE PERFECȚIONAREA ANTRENORILOR DIN ACADEMIE
Înscrierile la cursurile pentru licența UEFA A se fac până la data de 25 octombrie.
share
Academia Națională de Fotbal (ANF) din cadru FRF a deschis înscrierile la cursurile pentru licența UEFA A, "cel mai înalt curs de antrenorat practic, antrenorii învațând să-și dezvolte abilitățile tehnice și tactice pentru a fi mai eficienți în susținerea dezvoltării jucătorilor în mediul 11 vs 11", așa cum este prezentată calificarea de către ANF.
 
Conștienți de importanța perfecționării antrenorilor din academie și, în același timp, preocupați de dezvoltarea sectorului juvenil, conducătorii CSM Politehnica Iași au luat hotărârea de a susține integral, din bugetul rezervat activității la nivel de copii și juniori, cheltuielile legate de taxele pentru participarea la cursurile UEFA A (5000 lei) pentru fiecare antrenor din academie care nu are încă această diplomă și trece de exemenul de admitere. 
 
"Căutăm neîncetat soluții pentru a atinge obiectivele academiei. Antrenorii reprezintă o verigă extrem de importantă, pentru că de calitățile lor ține formarea viitorilor seniori. Copiii și juniorii trebuie să aibă un bagaj complex și complet de cunoștințe, astfel încât pasul către prima echipă să nu mai fie atât de greu de făcut", a declarat prof. Cezar Honceriu, managerul Academiei CSM Politehnica Iași. 
 
"Consider că este o investiție absolut necesară. Pentru a crește fotbaliști pentru prima echipă e nevoie antrenori cât mai bine instruți. Noi îi susținem pentru a căpăta noi cunoștințe, pentru a se perfecționa. Aș vrea să văd o mai mare implicare a lor, să văd dorința de a călca pe urmele lui Vasile Simionaș, de exemplu, singurul deținător de licență UEFA Pro pe care-l avem la Iași", a subliniat managerul general al clubului din Copou, Florin Briaur.
 
Înscrierile la cursurile pentru licența UEFA A se fac până la data de 25 octombrie.
PRIMA ECHIPĂ
TEST REUȘIT CU FLACĂRA ERBICENI
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
ACADEMIA CSM POLITEHNICA IAȘI
CITEȘTE ȘTIRE