CLUB
1692971093
COMUNICAT
share
Nu se poate să fim anunţaţi cu mai puţin de 48 de ore înaintea meciului că acesta se amână! Și mai mult decât atât, nici nu am fost consultați în privința hotărârii pe care am primit-o chiar când echipa revenea de la antrenament!
Oricum, nu am înțeles de la bun început programarea acestui joc. A fost pus la ora 13.00, în mijlocul zilei, la aproape 50 de grade la nivelul gazonului, cu mii de spectatorii cu capul in soare. Apoi, la începutul săptămânii, când Sepsi OSK a solicitat amânarea și noi am acceptat, Liga nu a fost de acord, pentru ca astăzi, după ce am pus în vânzare bilete pentru meci și echipa a parcurs ciclul săptămânal pentru partidă, cu antrenamente la ora jocului, la temperaturi imposibile, să fim anunțați că se amână.
De regulamentele încălcate flagrant ce să mai spun?! Doar în cazuri excepționale se poate amâna cu 48 de ore înainte un meci! Și dacă e așa, de ce ar fi caz excepțional doar Poli – Sepsi, nu și Farul – Craiova?
Să fie foarte clar! Sprijinim orice echipă din România care ne reprezintă în competițiile continentale și ne dorim să obțină rezultate bune, de aceea am și fost de acord luni cu amânarea, dar vestea primită azi ne arată o totală lipsă de respect pentru Poli Iași, club ce reprezintă o comunitate de aproape 1 milion de locuitori. Le transmit suporterilor noștri care si-au achiziționat bilet că acesta rămâne valabil pentru meciul cu Sepsi când va fi reprogramat, iar dacă unii fani vor banii înapoi, îi asteptăm la casele de bilete de la stadion sau pe platforma online pentru returnarea banilor.*
 
Președintele Consiliului Director,
Cornel Șfaițer
 
 
* Persoanele care au cumparat bilet ONLINE de pe myticket.ro sau entertix.ro pentru partida dintre POLI IASI si SEPSI OSK pot cere banii inapoi trimitand un email la contact@entertix.ro cu numarul comenzii facute. Cei care au achizitionat tichet de acces la casa de bilete si doresc returnarea banilor sunt asteptati, astazi, pana la ora 20.00, sau de luni pana vineri la stadion in intervalul 16.00-20.00 cu biletul pentru meciul Poli - Sepsi.
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli Iași – Sepsi OSK!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Victorii în cele două partide amicale de la Vaslui
CITEȘTE ȘTIRE