CLUB
1651933318

Imediat după încheierea ultimului meci oficial al sezonului, în urma unei sedințe a conducerii CSM Politehnica Iași la care au participat și membri ai colectivului tehnic, s-a decis ca înțelegerea clubului cu antrenorul Costel Enache să nu fie prelungită.

"Îi mulțumesc încă o dată lui Costel că a acceptat să preia conducerea tehnică a Politehncii într-un moment atât de greu cum a fost în vara anului trecut. Nu a fost ușor acest sezon pentru niciunul dintre noi, cei implicați în viața clubului. Îi doresc mult succes lui Costel și sunt convins că vom rămâne prieteni îndiferent de drumul pe care el îl va urma."

Florin Briaur - manager executiv CSM Politehnica Iași

Costel Enache a semnat contractul pentru un sezon cu Poli în vara anului trecut. Echipa noastră a încheiat campionatul, astăzi, cu o victorie, 3-1 cu Poli Timișoara, pe locul al patrulea în Grupa A Playout, cu 36 de puncte. Mulțumim, Costel Enache! Mult succes!

Tot astăzi s-au încheiat și contractele altor membri ai staff-ului tehnic: secundul Adrian Senin, antrenorul portarilor Costi Bădan și preparatorul fizic Alessandro Cittadino. Mulțumim și succes tuturor!

Continuă activitatea în Copou

Deși sezonul s-a încheiat, mai mulți dintre componenții lotului Politehnicii vor continua antrenamentele până pe 20 mai sub comanda unui staff tehnic interimar din cadrul CSM Politehnica Iași, format din Mugurel Cornățeanu, Cristian Ungureanu, Cezar Honceriu și Ioan Câmpeanu.

Departament Media CSM Politehnica Iași

PRIMA ECHIPĂ