CLUB
1602779684
Cosmin Frăsinescu: 'Sunt un pic sub ritmul colegilor, dar voi trage tare să ajut echipa'
share

Unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre, Cosmin Frăsinescu, s-a recuperat total după accidentarea care l-a ținut departe de gazon în ultimele 3 jocuri. El se pregătește alături de colegii săi de mai multe zile și este gata să evolueze contra celor de la Sepsi:

"Este frustrant să ai accidentări. Perioada de recuperare este grea, nu-i ușor să nu faci parte din colectiv. Sper să nu mai am parte de astfel de evenimente și să avem un sezon bun. M-am antrenat cu echipa în ultimele zile. Sunt un pic sub ritmul colegilor, dar voi trage tare și voi încerca să ajut echipa în meciul de sâmbătă. Sepsi e o echipă agresivă, joacă un fotbal frumos. Adversarii noștri au un lot echilibrat numeric, valoric, își doresc an de an să joace in playoff, vor avea și un stadion nou. Nouă ne lipsesc mulți jucători, dar sunt sigur că toți cei care vor intra vor da tot ce au mai bun si vor încerca să obțină un rezultat favorabil."
 
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți urmări integral conferința de presă susținută de experimentatul Cosmin Frăsinescu.
PRIMA ECHIPĂ
Daniel Pancu: "Sunt 5 jucători accidentați pentru jocul de sâmbătă"
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Cazuri pozitive în Copou
CITEȘTE ȘTIRE