CLUB
1638446909
Costel Enache: 'E ultima noastră șansă de a ne agăța de playoff!'
Poli joacă sâmbătă, de la ora 11.00, la Avrig, partida din etapa a 16-a a campionatului, în compania celor de la CS Comunal Șelimbăr
share

Antrenorul principal Costel Enache și fundașul Răzvan Onea au prefațat ultimul meci oficial al anului pentru CSM Politehnica Iași. Tehnicianul a declarat că de rezultatul întâlnirii de sâmbătă depinde alcătuirea strategiei pentru pregătirea de iarnă și a părții a doua a sezonului.

Costel Enache și-a manifestat dorința de a-i vedea pe elevii săi dispuși la efort și dornici să încheie anul cu o victorie, lucru ce ar face perioada grea de antrenamente din ianuarie și februarie mai ușor de trecut. 

Fundașul dreapta Răzvan Onea își dorește, de asemenea, să încheie acest an dificil cu un succes în campionat. El și-a arătat dezamăgirea că Poli nu a acumulat mai multe puncte în primele 15 partide din campionat, deși, spune el, echipa ar fi meritat acest lucru. 
 
La Avrig nu vor evolua Pușcaș, Torres, Pop, nerefăcuți după accidentările suferite, și Mihalache, învoit de antrenor din cauza unor probleme strict personale. 
 
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți urmări înregistrarea integrală a conferinței de presă de astăzi. (click aici)
PRIMA ECHIPĂ
Gânduri mari pentru ultimul meci al anului în Copou
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Poli Iași - Mozzart Bet, parteneriat semnat pentru succese în campionat!
CITEȘTE ȘTIRE