CLUB
1651752540
Costel Enache: 'Ne-ar bucura o victorie la final de sezon!'
share
Antrenorul Costel Enache și jucătorul Tiberiu Serediuc au prefațat, într-o conferință de presă, întâlnirea de sâmbătă, din ultima etapă a playout-ului, Grupa A, în compania Politehnicii Timișoara. 
 
"Important e că terminăm sezonul în fața suporterilor noștri și ar fi frumos să fie o victorie. Nu va fi un meci ușor. Oaspeții se pregătesc pentru baraj și vor fi destul de focusați. Avem și ceva probleme de lot apărute în aceste zile, Muratovic și Pop. Sper să fie bine amândoi la ora jocului", a declarat Costel Enache. 
 
Și experimentatul Tiberiu Serediuc își dorește un succes la finalul sezonului.
 
"Urmează un joc fără miză, dar trebuie să fim concentrați să lasăm o impresie bună la final. Timișoara are mulți jucători cu experiență și vor veni aici să câștige. Chiar și așa, noi ne gândim doar la victorie", a spus Tiberiu Serediuc.
 
Cristi Pușcaș și Alexandru Stan sunt accidentați de mai multă vreme și nu vor face parte din lot. Partida Poli Iași - Poli Timișoara începe sâmbătă la ora 12.45. Conferința de presă de azi poate fi urmărită integral pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru (click aici).
PRIMA ECHIPĂ
CONFERINȚĂ DE PRESĂ
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la meciul CSM Politehnica Iași - Politehnica Timișoara
CITEȘTE ȘTIRE