CLUB
1626870461
CSM Politehnica Iași - CSCT Buiucani 2-3 (0-0)
Au marcat: Istrate (pen.), Asăvoaiei / Dumbravă (2), Bîtlan
share

CSM Politehnica Iași a susținut, astăzi, un test util în compania echipei CSCT Buiucani. În prima repriză, încheiată cu scorul de 0-0, la Poli au jucat: Axinte, Onea, Okan, Plămadă, Stan, Pușcaș, Serediuc, Cristea, Stoenac, Corobuță și Zaharia. În minutul 30, Popescu i-a luat locul lui Axinte în poartă.

După pauză, antrenorul Costel Enache i-a trimis în teren pe Popescu, Purcariu, Cană, Dobre, Ungurenașu, Călin, Aftanache, Deretti, Asăvoaiei, Pop și Istrate.

Oaspeții au marcat în minutele 52 și 60 prin Dumbravă. Echipa noastră a restabilit egalitatea grație reușitelor semnate de Istrate, care a transformat un penalty provocat tot de el în minutul 76, și Asăvoaiei în minutul 83. În prelungiri, Bîtlan a marcat golul victoriei pentru echipa din Republica Moldova. În minutul 52, fundașul Cană a fost eliminat de arbitru pentru proteste și în locul său a intrat Moisă. În ultima parte a meciului au mai evoluat la Poli Brânză, Pelivan și Stauciuc.

Pe canalul oficial de YouTube al clubului nostru puteți urmări rezumatul jocului de astăzi și declarația antrenorului Costel Enache.

Sâmbătă, de la ora 11.00, Poli va susține un nou meci ee pregătire, la Rădăuți, cu formația locală CSM Bucovina.

PRIMA ECHIPĂ
Programul sezonului 2021-2022 pentru CSM Politehnica Iași
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Sepsi - Poli 2-0
CITEȘTE ȘTIRE