CLUB
1602771320
Daniel Pancu: 'Sunt 5 jucători accidentați pentru jocul de sâmbătă'
share

Antrenorul echipei noastre nu are prea multe motive de bucurie înaintea partidei din Copou cu Sepsi Sf. Gheorghe, din runda a șaptea a campionatului. Daniel Pancu nu se poate baza pe mai mulți fotbaliști care au îmbrăcat tricoul de titular în ultimele etape.

"Ar fi fost o pauză foarte utilă în condițiile în care am fi avut toți jucătorii la dispoziție. Avem probleme importante, cu accidentări. E greu când lipsesc 5 fotbaliști. Vestea bună e că Frăsinescu se antrenează de mai multe zile cu noi. Sper să fiu inspirat în alcătuirea echipei în meciul cu Sepsi. Întalnim o echipă foarte bună, cu pretenții, construită pentru playoff, cu jucători foarte buni, cu un nivel salarial mult superior nouă, cu un antrenor pe care îl apreciez mult."
 
Tehnicianul din Copou s-a referit și la Răzvan Popa, fundașul central pe care și-l dorește în lot. Fostul stoper al celor de la Gaz Metan Mediaș se pregătește deja sub comanda lui Pancu, dar situația sa nu este clarificată 100%. 
 
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți urmări integral conferința de presă susținută de antrenorul Daniel Pancu.
PRIMA ECHIPĂ
Cazuri pozitive în Copou
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Amical la Botoșani
CITEȘTE ȘTIRE