CLUB
1605721626
DANIEL PANCU: 'Suntem în fața unui moment cu adevărat greu!'
share

Antrenorul echipei noastre a prefațat, într-o conferință de presă, întâlnirea de vineri, de la ora 17.30, cu FC Argeș, din runda a XI-a a campionatului. Daniel Pancu este convins că elevii săi vor avea o evoluție mult mai bună decât la partida de la Voluntari.

"După cele 5 eșecuri consecutive, avem mare novoie de o victorie pentru că suntem cu toții convinși că nu aceasta este adevărata față a echipei noastre. Avem 3 jucatori cu probleme. Mai e și Platini care a lipsit, fiind convocat la națională. Voi vorbi maine seară cu el să știu în ce masură mă pot baza pe el vineri."
 
Daniel Pancu a mai declarat că, în ciuda greutăților cu care se confruntă echipa din Copou, elevii săi mai pot aduna puncte până la finalul anului.
 
"Ne-am gandit la un total de cel puțin 15 puncte în tur. Mai sunt 5 etape, ne-ar mai trebui 6 puncte pe lângă cele pe care le avem. Au fost multe probleme pentru noi și cred că 15 puncte după prima parte a campionatului reprezintă ceva rezonabil."
 
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți urmări înregistrarea conferinței de presă a antrenorului Daniel Pancu.
PRIMA ECHIPĂ
SORIN BUȘU: "Acum avem nevoie de rezultate imediate!"
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Amical cu Bradu Borca
CITEȘTE ȘTIRE