CLUB
1709297891
De Mărțișor îl ajutăm pe Mihăiță!
Jucătorii și antrenorii Politehnicii Iași sunt alături de Mihăiță! Îl puteți susține și voi! La meciul Poli Iași – Dinamo de vineri, 1 martie, donați bani în urnele de la stadion!
share

Mihăiță are 4 ani și este un copil muncitor, foarte vesel și puternic.

La 1 an și 10 luni a avut primele crize epileptice, crize care nu s-au oprit decât după aproximativ un an în urma mai multor scheme de tratament. Din cauza acestor crize, el a rămas cu mai multe carențe, printre care deficiență mintală, retard psihomotor, lipsa în achiziția limbajului și altele.

Pentru a recupera aceste lipsuri, el trebuie să parcurgă un program istovitor, cu multe ore de terapie, tratament costisitor care depășește cu mult posibilitățile familiei. Mihăiță are nevoie de ajutorul nostru și fiecare dintre noi îl poate susține cu un gând bun și, mai ales, financiar!

Îi putem fi alături prin completarea declarației D230 (AICI), pe care să o trimitem apoi familiei la adresa de e-mail mihai_diac@yahoo.com pentru centralizare și depunere la ANAF.

De asemenea, clubul nostru a strâns fonduri de la fotbaliști, antrenori, conducători și angajați pe care le va dona familiei lui Mihăiță.

Mulțumim tuturor pentru susținere!

Hai Mihăiță!

Hai Poli Iași!

PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli Iași – Dinamo!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli Iași – Rapid!
CITEȘTE ȘTIRE