CLUB
1684766128
Felicitări și mulțumiri!
share

Poli Iași a încheiat în cel mai frumos mod cu putință sezonul 2022-2023. Victoria din ultima etapă și primirea trofeului de campioană a Ligii 2 evidențiază ideea că avem cei mai buni jucători, cei mai buni antrenori, că suntem numărul 1 în competiția în care am evoluat și toți cei din club, partenerii și colaboratorii noștri merită felicitări, dar și mulțumiri pentru aportul pe care fiecare și l-a adus pentru îndeplinirea obiectivelor noastre.

Eforturile, chiar și sacrificiile, au fost răsplătite prin primirea cupei, tricourilor și medaliilor de campioni de la conducătorii Federației Române de Fotbal - președintele Răzvan Burleanu și secretarul general adjunct Gabriel Bodescu. Le mulțumim pentru prezența la Iași și pentru încurajările pe care le-am primit pentru atingerea țintelor noastre privind dezvoltarea Politehnicii Iași pe toate planurile.

Faptul că am jucat ultimele 3 meciuri consecutive pe teren propriu cu casa închisă, cu câte 9 mii de spectatori senzaționali în tribune, a întărit convingerea noastră că municipiul Iași are nevoie de un stadion nou și modern, acesta fiind principalul subiect în discuțiile pe care le-am avut cu domnul președinte Răzvan Burleanu, domnul secretar Gabriel Bodescu, domnul primar Mihai Chirica, domnul viceprimar Daniel Juravle și colegii mei Florin Briaur și Dan Cojocaru. Sperăm ca în cel mai scurt timp să putem anunța vestea pe care toți o așteptăm privind noua arenă. Din partea administrației locale am avut și avem toată susținerea, colaborarea foarte bună fiind secretul reușitei de până acum.

Știu foarte bine ce urmează după promovare și depinde doar de noi să nu fim simpli pasageri în Superligă. Primul sezon este foarte greu, pentru unii impactul cu fotbalul din prima divizie nu va fi ușor de gestionat, însă vom face tot ce știm și putem astfel încât Iașul să reprezinte un reper și pe harta fotbalistică a țării.   

Hai Poli Iași!

 

 

Președintele Consiliului Director al CSM Politehnica Iași,

Cornel ȘFAIȚER

PRIMA ECHIPĂ
SĂRBĂTOAREA PROMOVĂRII, ÎN COPOU
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli - Dinamo, SĂRBĂTOAREA PROMOVĂRII!
CITEȘTE ȘTIRE