CLUB
1642167199
Florin Plămadă: 'Venirea domnului Șfaițer e un plus foarte mare pentru Poli!'
share
Antrenorul Costel Enache, jucătorii Florin Plămadă și Tiberiu Serediuc au participat, astăzi, la o conferință de presă în care au vorbit despre perioada de pregătire și ultimele noutăți de la club.
 
Tehnicianul s-a declarat mulțumit de tonusul elevilor săi la primele ședințe de pregătire, mai ales că în cele aproape 5 săptămâni de vacanță au fost programate mai multe antrenamente online. Nici la proba cântarului nu au fost probleme, astfel încât pregătirea alb-albaștrilor decurge normal. 
 
Costel Enache s-a referit și la programul echipei până la primul meci oficial, în jurul datei de 26 februarie, acasă, cu FC Brașov. Antrenamentele se vor desfășura în Copou, pe terenul II și în sală, sau pe sinteticul din Abator. Vor fi și 8 jocuri de verificare, 3 dintre acestea urmând a fi disputate în stagiul de la Mogoșoaia, programat în intervalul 13-18 februarie. 
 
Jucătorii Florin Plămadă și Tiberiu Serediuc s-au referit la perioada de pregătire, extrem de importantă pentru partea a doua a campionatul, dar și la sosirea lui Cornel Șfaițer la Poli. 
 
La începutul săptămânii viitoare, luni și marți, fotbaliștii din Copou vor efectua vizita medicală. Primul joc test este programat sâmbătă, 22 ianuarie, cu echipa U19 a Academiei CSM Politehnica Iași. 
 
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți urmări înregistrarea integrală a conferinței de presă de astăzi(click aici)
PRIMA ECHIPĂ
Bun venit la Poli Iași, Cornel Șfaițer!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Fotbaliștii Politehnicii au reluat antrenamentele
CITEȘTE ȘTIRE