CLUB
1637937864
Gânduri mari pentru ultimul meci al anului în Copou
share
CSM Politehnica Iași - Unirea Dej, din etapa a 15-a a campionatului, va avea loc sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 11.00, în Copou. Meciul se va desfășura fără spectatori, urmare a deciziei autorităților. Partida va putea fi urmărită live, pe canalul oficial de Youtube al clubului. 
 
Antrenorul principal Costel Enache și jucătorul Tiberiu Serediuc au prefațat întâlnirea de mâine intr-o conferință de presă transmisă în direct, online. Tehnicianul s-a declarat mulțumit de modul în care s-au pregătit elevii săi în acestă săptămână, dar și de atmosfera din lot, una bună, alimentată de jocurile consecutive fără înfrângere în campionat. Alb-albaștrii sunt hotărâți să obțină maximum de puncte în cele două etape rămase de disputat în acest an, obiectiv subliniat de jucătorul Tiberiu Serediuc. De la Poli lipsesc, în continuare, Torres și Pop, accidentați, dar și Pușcaș, suspendat. 
Partida CSM Politehnica Iași - Unirea Dej începe mâine, la ora 11.00, și va fi condusă de o brigadă alcătuită din Sergiu Mavriche, Iulian Brânză și Ionuț Neacșu. 
 
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru veți putea urmări meciul în direct, dar și conferința de presă de astăzi. (click aici)
PRIMA ECHIPĂ
Poli Iași - Mozzart Bet, parteneriat semnat pentru succese în campionat!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
NOUL SPONSOR AL ASOCIAȚIEI CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL POLITEHNICA IAȘI
CITEȘTE ȘTIRE