CLUB
1702917456
INFO SPECTATORI
S-au pus în vânzare și bilete la Peluza B pentru meciul Poli Iași – FCSB!
share

În ziua jocului, suporterii alb-albaștri mai pot procura bilete pentru partida dintre Poli Iași și FCSB, din etapa a XXI-a a Superligii, ora 20.30, la Peluza B, Sectoarele B1 și B2! Tichetele pot fi procurate online (CLICK AICI), precum și de la casele de bilete de la stadion, în ziua jocului, după următorul program:

Casa de bilete de la Peluza A: 15.00-20.00

Casa de bilete de la Tribuna A: 18.00-20.00

 

Prețurile biletelor sunt următoarele:

40 lei -                Peluza A (epuizate)

40 lei -                Peluza B, Sectoarele B1 și B2

50 lei-                 Tribuna A și Tribuna B (epuizate)

100 lei-               Tribuna 0A și 0B, Tribuna A4 și A8 (epuizate)

200 lei-               Tribuna 0 (epuizate)

700 lei-               Tribuna 0 Fotolii (epuizate)

 

Copiii cu vârsta până la 14 ani (cu ducument justificativ - certificat de naștere sau pașaport) au acces gratuit, însoțiți de un adult, în sectorul Family Zone de la Tribuna A, pe baza unui tichetelor cu valoare 0 eliberate la casele de bilete. În celelalte sectoare ale stadionului, copiii vor achita prețul integral al biletului.

La Peluza B, Sectoarele 5 si 6 sunt rezervate pentru suporterii oaspeți. Prețul fiecărui bilet este de 40 lei. Eliberarea tichetelor se va face prin intermediul reprezentanților fanilor FCSB.

Nu este permis accesul cu umbrele în incinta stadionului!

Pentru evitarea aglomerației înaintea începerii meciului, vă rugăm să vă procurați din timp tichetele de acces online sau de la case.

Jurnaliștii vor urmări meciul de la Masa Presei - Tribuna B, cu acces pe poarta de la vestiare.

La Stadionul Emil Alexandrescu se poate ajunge și cu mijloacele de transport în comun: tramvaiele 1, 8, 9, 13 și autobuzele 36, 42 și 52. Programul CTP Iași va fi prelungit până după încheierea partied, astfel încât să foe asigurat transportul spectatorilor de la stadion spre cartierele Iașului.

Tichetele de acces sunt valabile pentru o singură intrare!

Accesul în tribune va fi permis începând cu ora 18.30, exclusiv prin turnicheți, după cum urmează:

- Porțile 1 și 2 (dinspre Bulevardul Carol I) - pentru deținătorii de bilete și abonamente la Peluza A, Tribuna B și Peluza B, Sectoarele B1 și B2

- Poarta 3 (pe Strada General Toma Dimitrescu) - pentru deținătorii de bilete și abonamente la Tribuna A - Sectoarele 0A, A8-A11

- Tribuna Oficială lateral (pe Strada General Toma Dimitrescu) - pentru deținătorii de bilete și abonamente la Tribuna 0, Fotolii VIP și Loja VIP

- Tribuna Oficială central (pe Strada General Toma Dimitrescu) - pentru deținătorii de bilete și abonamente la Tribuna Oficială VIP

- Poarta 4 (pe Strada General Toma Dimitrescu) - pentru deținătorii de bilete și abonamente la Tribuna A - Sectoarele 0B, A1-A4, Family Zone și persoane cu dizabilități 

- Poarta 5 (pe Strada Dumbrava Roșie) - pentru deținătorii de bilete la Peluza B – Oaspeți, Sectoarele B5 și B6

Spectatorii sunt obligați să se comporte în conformitate cu legislația în vigoare!

OBLIGAȚIILE SPECTATORILOR: 

- Să intre în tribunele Stadionului Emil Alexandrescu pe porțile indicate de organizatori

- Să nu pătrundă în zona vestiarelor și în zona media din spatele Tribunei B

- Să nu introducă în stadion bagaje de dimensiuni mai mari decât formatul unei coli A4.

- Să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine.

- Să prezinte, la intrarea în arenă, documentele de acces și, după caz, actele de identitate la solicitarea forţelor de ordine/stewarzilor.

- Să prezinte materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.

- Să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor; refuzul de a fi controlat atrage după sine interdicţia de a intra în stadion la meci.

- Să nu pătrundă în incinta arenei sub influenţa drogurilor şi a substanţelor psihotrope, în stare vădită de beţie, să nu introducă şi să nu consume în stadion băuturi alcoolice.

- Să ocupe locul înscris pe bilet / abonament.

- Să nu escaladeze gardurile care delimitează suprafaţa de joc și gardurile interioare de separare a sectoarelor.

- Să nu arunce asupra spectatorilor, oficialilor, jucătorilor, forţelor de ordine sau în direcția suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

- Să nu săvârşească fapte, acte sau gesturi obscene, să nu profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi alte ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora; să nu scandeze refrene injurioase sau defăimătoare.

- Să nu amenințe cu acte de violenţă forţele de ordine.

- Să nu deţină artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz.

- Să nu introducă nici un fel de recipient pentru lichide, confecţionat din material plastic, sticlă sau similare (sticle, cutii, pet-uri, spray-uri, parfumuri etc).

- Să nu se implice în nici un fel de discriminare de rasă, etnică sau religioasă, să nu promoveze în nicio formă persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii ori adepte ale ideologiei fasciste.

- Să nu folosească dispozitive LASER.

- Să nu îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenţia de a împiedica identificarea.

- Să nu scrie, să nu deseneze pe pereţii sau pe gardurile stadionului, să nu dezlipească, să nu distrugă reclamele, anunţurile sau afişele expuse, să nu deterioreze, să nu ridice sau să nu mute semnele sau indicatoare amplasate de organizator.

- Să nu distrugă ori să nu degradeze scaunele, balustradele sau alte elemente de mobilier.

- Să nu aibă asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate în terenul de joc (briceaguri, bile etc.) și nici obiecte de dimensiuni considerabile care ar putea fi folosite ca arme (suporturi pentru steaguri confectionate din orice alt material exceptând plasticul, căşti moto, huse pentru aparatura electronică etc.)

- Să nu distrugă, să nu degradeze scaunele sau alte elemente de mobilier.

- Să nu staţioneze pe scări, pe căile de acces sau în dreptul căilor de evacuare.

- Să părăsească imediat stadionul în cazul măsurii de evacuare impusă de forţele de ordine.

- Să nu introducă în arenă și să utilizeze tobe cu ambele fețe închise; sunt permise numai tobele cu o singură faţă. Portavocile şi staţiile de amplificare sunt interzise.

- Să nu aibă asupra lor aparate foto şi camere de filmat profesionale.

#haipoliiasi #poliiasi

PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli Iași – FCSB!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli Iași – UTA!
CITEȘTE ȘTIRE